Hlavní obsah

Dvě techniky milování, které ženy zbožňují

Foto: Thinkstock

Vyhýbejte se stereotypu. Třeba vám pomohou i naše rady!Foto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dovnitř a ven. Není tato technika pohlavního styku nudná? Je, a proto na klasiku pozor. Jde to i jinak. Kreativněji a v tanečním rytmu! Zkuste dva způsoby přírazu, které vás nadchnou!

Článek

Realita je krutá. Někteří muži jsou přesvědčeni, že penis je beranidlo, kterým se razí cesta do útrob ženského těla. V rámci hesla „čím víc bušení, tím větší rozkoš“, se snaží na svoje milenky udělat dojem, ačkoli existuje celá řada různých kopulačních pohybů, které mohou působit rytmicky, a dokonce třeba i romanticky. „Tvrdě a hluboko“ už dávno není módě!

Kdo si hraje, nezlobí!

Vyspělejší milenci, ano, toto označení je na místě, mísí rychlost, hloubku a rytmus, přecházejí od mělkých zasunutí po ty hluboké a rozhodně si nehrají na sbíječku. Právě jim tleskají sexuální poradkyně z celého světa, mezi které patří třeba Amy Richardson z Floridy. Ta na svém blogu doporučuje všem kreativním milencům dvě nápadité techniky milování, které ocení převážně ženy.

1. Škádlicí způsob

„Ženy milují očekávání, proto k technikám, které je nadchnou, patří pomalé, skoro až opatrné zasouvání penisu do pochvy v minimální hloubce. Velmi, velmi pomalu,“ popisuje psycholožka a sexuální poradkyně s tím, že při každém kontaktu penisu s pochvou se pyj zasune nepatrně hlouběji a nepatrně rychleji.

„Celkově se jedná o docela pomalý proces, který by měl trvat minimálně několik minut. Tedy do té doby, než se penis dostane do plné hloubky,“ radí Amy Richardson a dodává, že tento postup hodně žen přímo nadchne. Patříte k nim, nebo o něm vůbec nevíte?

Foto: Thinkstock

Pomalé pohyby s pozvolným zrychlováním: myslíte, že to už znáte?Foto: Thinkstock

2. Bodná technika

To je další skvělý způsob, jak se v posteli vyhnout klasice a nepasovat milence do role dělníka, kterému přirostl prst k oné pracovní pomůcce s ostrou špičkou. Jak na to?

„Je to jednoduché. Většinu času se penis zasouvá pouze do mělčin, asi tak tři až pět centimetrů od poševního vchodu, přičemž zhruba každé desáté vsunutí je pomalý tah na plnou hloubku,“ popisuje poradkyně a dodává, že jakmile má žena možnost „v přímém přenosu“ porovnat mělké pohyby od toho jednoho hlubokého, bude jí to připadat sexy. „Jen se nesmí zapomenout na to, že se muž musí po hlubokém ponoru vrátit zpět k mělkým zasunutím,“ apeluje Amy Richardson.

Proč to zkusit?

Odbornice zároveň upozorňuje na to, že tyto dvě zmíněné techniky mohou být u zrodu velkého rozdílu – žena bez orgasmu a s orgasmem. „Je to důležité. Můžete měnit hloubku, rychlost, rytmus i razanci, což se může zařadit mezi neuvěřitelné sexuální zážitky. Experimentujte pokaždé, když máte sex,“ radí na závěr, a s vědomím, že v celosvětovém měřítku pouze 25 procent žen dosahuje vyvrcholení. Třeba právě tyto techniky pro ony ženy budou spásné.

Foto: Thinkstock

Experimenty, které nevadí ani jednomu z partnerů, většinou vztah výrazně posílíFoto: Thinkstock

Sláva nápadům!

Pro skeptiky je třeba dodat, jaký je skutečný rozdíl mezi mělkými a hlubokými pohyby. Poševní stěny mění při styku tvar s každým pohybem penisu. Nejcitlivější a ve stavu sexuálního vzrušení také nejužší část pochvy je většinou situována kolem ústí a sahá jeden až dva palce do hloubky (což jsou stejná čísla, o kterých se zmiňuje sexuální poradkyně).

„Mělké pronikání dovoluje stimulovat tuto oblast hřebenem žaludu,“ objasňuje Paul Joannides, další americký sexuální guru s tím, že hluboká kopulace nabízí jiné výhody.

„Není-li muž obdařen skutečně mimořádně dlouhým orgánem nebo žena příliš mělkou pochvou, dochází při ní k přímému kontaktu stydké krajiny s oblastí poštěváčku. No, a proto by se obojí mělo náležitě střídat… Sláva technikám!

A co vy, spoléháte na klasiku, nebo v posteli zkoušíte i nové věci?

Reklama

Načítám