Hlavní obsah

Editorial: Kdo přežil večírky, může se těšit na klidné Vánoce!

Foto: Greta Blumajerová

Večírky za námi, odpočinek a svátky klidu před námi. Užijte si je krásně i vy!Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Pokud čtete tyto řádky, znamená to, že jste ve zdraví přežili smršť vánočních večírků, k čemuž vám upřímně gratuluji :-)

Článek

Předvánoční čas neklade zvýšené nároky jen na psychiku člověka, ale také na jeho játra. Večírky s kolegy z jednoho oddělení, z druhého, celofiremní, s bývalými spolupracovníky, s kamarády… neberou konce!

Před pár týdny jsme s Michalem strávili příjemný večer s naším obchodním týmem, popili jsme dobré víno, pojedli, probrali všechno možné, pak změnili podnik, pokračovali v zábavě, až bylo najednou skoro ráno. Co se dělo druhý den dopoledne, tu raději popisovat nebudu, bohatě postačí informace, že jsem se dopotácela do práce ve čtvrt na jednu a celou tu strastiplnou cestu redakcí k mé kanceláři mě provázel huronský smích kolegů. Michal zatím držel stráž, ale moc dobře také nevypadal :-)

Den předtím, než jsem psala tyto řádky, jsme měli redakční vánoční večírek. Výborně jsme se bavili v baru, který se specializuje na autentická vína z oblasti, jejíž hranice vytyčují hranice bývalého Rakouska-Uherska, dlouho do noci jsme si povídali, tančili… A druhý den už se smálo o poznání méně kolegů, neboť většina z nich vypadala zhruba jako já :-) Do kanceláře jsem mimochodem dorazila před 11, takže to nebylo tak zlé :-).

Teď je tedy tahle část předvánočních aktivit zdárně za námi a před námi je úžasných pět dnů klidu, pohody, odpočinku… Sice to vypadá, že počasí nám moc přát nebude, ale i tak se v redakci už všichni těšíme. Za nás za všechny vám tedy přeji příjemné svátky, hodně klidu, pohody a fajn lidí kolem vás. A hlavně žádný stres!

Přeji Vám hezké svátky.

Reklama

Související témata:

Načítám