Hlavní obsah

Editorial: Novinka pro čtenářky! Výhodné nákupy módy ASOS

Foto: Greta Blumajerová

Se svým oblíbeným magazínem budete moci nově i nakupovat!Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Nakupujete rádi? A nakupujte rádi oblečení, boty, šperky nebo třeba kabelky? Pak pro vás máme skvělou zprávu. Proženy.cz se spojily s největším britským on-line prodejcem krásy a módy ASOS!

Článek

Od 2. dubna jsme pro vás připravili jedinečnou nabídku několika tisíc produktů se slevou 20 % na všechny nezlevněné výrobky.

Naše záložka Nákupy nově přinese oblečení, obuv, doplňky, šperky i kosmetiku stovky značek včetně vlastní kolekce ASOS (najdete mezi nimi i speciální řady oblečení pro silnější, menší, nebo naopak vysoké postavy). Dohromady je to více než 50 000 produktů. Standardní doprava produktů do 7 pracovních dnů bude zdarma.

A jak se zorientovat? Pod záložkou Nákupy vás přivítá rozcestník v češtině, jehož větší část zabírá aktuální výpis novinek. V levém sloupci jsou pak přehledně seřazené nástroje pro vyhledávání (seznam značek, kategorií, barev, velikostí či cenových relací). Po kliknutí na konkrétní produkt se pak dostanete přímo na stránky ASOS – tato část už je v původní angličtině. V případě nejasností můžete napsat na e-mail nakupy@prozeny.cz.

Proč nakupovat u nás? Hlavním důvodem je jedinečná sleva 20 % na všechny nezlevněné produkty v období od 2. do 18. dubna. Slevu získá každý, kdo před dokončením své první objednávky zadá speciální promo kód. Ten bude umístěn v záložce Nákupy. Kromě toho 10 vylosovaných čtenářek, které pošlou kód své objednávky, dostane dárek z nabídky ASOS!

Pojďte s námi nakupovat ASOS produkty a spoustu jiných značek levněji! Startujeme 2. dubna!

Reklama

Načítám