Hlavní obsah

Editorial: Chcete někoho naštvat? Dejte mu tip na skvělý nákup!

Foto: Greta Blumajerová

Také v práci dbáte na blaho svých kolegů? :-)Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsme v redakci kolegiální. Rádi se vzájemně upozorňujeme na krásné věci, které by dle našeho názoru kolegyním nebo kolegům neměly uniknout.

Článek

Tak například móda. Každá z nás si občas s chutí prohlíží webové stránky obchodů, a když narazí na nějaký kousek, který by podle jejího nejupřímnějšího přesvědčení kolegyni slušel, dá jí echo. Jistě, je třeba přiznat, že občas se místo vděku dočká zlobných pohledů.

Tuhle jsem kolegyni Lucce doporučila pěkné boty. Odměnou mi byl dlouhý výklad o tom, že je na mateřské, čili využije maximálně tak balerínky na trajdání s kočárem kolem baráku, a i kdyby ne, mám jít s JAKÝMIKOLI tipy kamsi, protože se chystá na vybavování nového domu.

Před pár dny se mi pak odvděčila tipem na krásnou krajkovou sukni – bratru za 900, se slevami to v tomto období bohužel není moc valné. Byla jsem jí opravdu vděčná. Naše módní redaktorka Jana k tomu vzápětí přidala informaci o ještě krásnější sukni, kterou s naším týmem zrovna fotili a která stojí rovnou 1500 korun. I jí jsem poděkovala. S největší pravděpodobností se obě postaraly o to, že ani tento měsíc neušetřím tolik peněz, kolik bych chtěla.

Ne všichni tu zabírají na módu. Například když chci trošku pozlobit kolegyni Renatu, pošlu jí odkaz na nějakou pěknou vázu nebo dekoraci. Obvykle mi děkuje tak upřímně a hlasitě, že to slyší celá kancelář. Bohužel v tomto případě se mi moje laskavost dost často obratem vrátí a Renata mi také pošle odkaz na nějakou vázu či dekoraci. Naposledy mě to stálo 900 korun.

Na Janu N. fungují květiny. Minulý týden jsme si spolu svorně objednaly cibule tulipánů – v tomto případě byl výsledek poměrně spravedlivý, obě jsme v tom zhruba za tisíc korun. A když se náhodou dostaví pocit, že nikdo z nás dostatečně nemyslí na Michala, pošleme mu tip na nějakou pěknou věcičku do kuchyně.

Nedávno se vrátil z Toskánska a básnil o jakémsi poklopu ve tvaru klece. Můžete prý do něj dávat dorty, sendviče, cokoli – ostatně, už ho můžete vidět třeba v tomto článku. Nelenila jsem totiž, a jeden takový pěkný mu našla v nejmenovaném obchodě. Tentokrát si ale Michal vcelku nemohl na nic stěžovat – stálo ho to jenom tři sta korun.

Ne, neutrácíme tu peníze od rána do večera, jak by se mohlo zdát :-). Tolik jich bohužel ani nemáme. Ale občas je fajn vzpomenout si na svoje vášně a poddat se jim, nemyslíte? Tak nemějte výčitky, když se vám to tento týden stane u některého z našich článků :-).

Přeji vám příjemný týden!

Reklama

Načítám