Hlavní obsah

Editorial: Články prožíváme. Na vlastní kůži!

Foto: Greta Blumajerová

Tak dnes se dozvíte o redakci všechno, co nevíte :-)Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsme převážně ženská redakce, která navíc připravuje články určené z velké části ženám (byť si vážíme i našich mužských čtenářů), takže je logické, že řadu témat, která zařazujeme, nejprve zevrubně prodiskutujeme.

Článek

Co se týče módy, žijeme v redakci v příjemné symbióze mnoha stylů. Každému z nás se líbí něco jiného, rádi se ale navzájem pochválíme a probereme nové přírůstky v šatnících i botnících. Totéž platí pro jídlo – každý z nás má své vášně, i když libůstky některých členů redakce jsou výrazně komentovanější než ostatních (například dnes už legendární vášeň editorky Jany pro sladké dezerty. Tedy vlastně pro jídlo obecně. I když v zásadě pro všechno, co se dá sníst! :-)).

Ovšem kam se hrabou odlišné postoje k jídlu od růzností, které tu panují ve vztahu ke sportu, cvičení a zdravému životnímu stylu! Máme tu jedince, kteří nebudou cvičit, ani kdyby jim někdo vyhrožoval okamžitým infarktem. Módní redaktorka Jana donedávna taky necvičila. Před pár týdny jí ale Blanka domluvila osobní trenérku, a dneska se Janča před zrcadlem dojímá pohledem na svůj znovunalezený biceps. Michal a já spadáme do průměru, Lucka je volejbalová fanatička a fotografka Greta je poslední tři měsíce úplně modrá, protože se pustila do krav magy.

Foto: Greta Blumajerová

Michalovo skvělé promo k dnešnímu článku o pomazánkách, které si oblíbily slavné zpěvačkyFoto: Greta Blumajerová

Samozřejmě my všichni máme neustále spoustu dotazů – k jednotlivým druhům cvičení, k jídelníčkům, k tomu, v čem cvičit, kdy a s kým. A právě proto jsme rádi, že tu máme Blanku. Blanka si vždycky dotaz vyslechne, povzdychne si a napíše na dané téma článek. A tím nás neustále, nenásilně a nenápadně vzdělává. A za to ti, Blani, patří velký dík! :-).

Díky Blance si tak i vy tento týden můžete udělat jasno v tom, co znamenají některé pojmy, které výživáři pořád dokola opakují a které byste si podle nich rozhodně měli pamatovat (článek vyjde dnes odpoledne). Ve čtvrtek pro vás připravujeme text o potravinách, jídlech či doplňcích, které udělají vašemu zdraví velkou službu. A v pátek si můžete počíst o tom, jak by to mělo vypadat na mejdanu dietářek, aby na něm i bez tučných jídel a alkoholu byla nějaká sranda :-).

Přeji Vám příjemný týden!

Reklama

Načítám