Hlavní obsah

Editorial: Kam chodíme pro nápady na testy?

Foto: Greta Blumajerová

Pro redakci jsem svým způsobem nepostradatelnáFoto: Greta Blumajerová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poslední dobou mám pocit, že moje důležitost v redakci roste. Občas dokonce pociťuji až cosi jako „nepostradatelnost“. Bohužel je tomu tak z úplně jiných důvodů, než byste čekali.

Článek

V rámci aprílového vydání jsme vydali článek o paní Kateřině, která „objevila“ 5 výrobků, které prostě nejdou používat. Byť to byl fór, ve kterém hrála hlavní roli kolegyně Káťa, smutným faktem je, že inspirací pro tři z pěti případů jsem byla já.

Neotevřu víno obyčejnou vývrtkou, nerozumím si s otvíráky na konzervy a z nějakého záhadného důvodu musím svůj zbrusu nový papiňák zhruba třikrát otevřít a zavřít, než začne správně tlakovat.

Moje „šikovnost" zaujala Renatu natolik, že udělala i speciální test otvíráků na konzervy (najdete ho zde). Pro ilustraci – donedávna jsem otevírala konzervy tak, že jsem do nich zabodla nůž (tomu jsem většinou musela trošku pomoct paličkou na maso) a otevřela je nožem.

Když se k tomuto úkonu nachomýtl nějaký muž (já vím, že ji mohl otevřít sám, ale takhle to bylo rychlejší!), padal do mdlob. Na svoji obranu musím uvést, že jsem používala pořád ten stejný, již dávno zničený nůž.

Foto: Greta Blumajerová

Jak lze vyčíst z mého výrazu, úkon, který předvádí Renata, je pro mě naprostou novinkou:-)Foto: Greta Blumajerová

Asi před měsícem jsem do práce přinesla otvírák na konzervy, který vlastním už asi deset let, a editorka Jana mě s ním naučila pracovat! Kupodivu to zas tak těžké není! :-) Takže když si mě Renata pozvala jako figurantku ke svému testu, šokovala jsem ji tím, že jsem konzervu bez problémů otevřela – jedním ze čtyř nabízených otvíráků. Ano, tím, se kterým mě Jana naučila pracovat. Zbylé tři jsem bohužel nepochopila.

Trochu se teď děsím chvíle, kdy mě bude opět potřeba. Obzvlášť nahnáno mám z Michala a jeho seriálu o chybách při pečení (tady mám opravdu široký záběr), plánovaného videa o krásné metodě zdobení vajíček (v životě jsem se nedostala dál než k barevné lázni z pytlíků Ovo) nebo z testu mlýnků na kávu, který připravuje Renata (ke kafi se v redakci dostanu pouze tak, že ukecám libovolného kolegu, aby ho namlel a uvařil).

Na druhé straně existují i věci, v nichž vynikám – mám například talent na lyžování, výrobu sushi nebo nově na zakládání okrasných záhonů. Asi se ve volné chvíli mezi testováním zamyslím nad tím, proč o nich nepíšeme víc :-).

A když už jsem zmínila ta vajíčka – i letos na našich stránkách najdete speciální velikonoční pohlednice, které v době od 15. do 21. dubna budete moci posílat svým blízkým!

Přeji vám úspěšný týden!

Reklama

Načítám