Hlavní obsah

Editorial: Máme pro vás několik novinek

Foto: Greta Blumajerová

Ohlédněte se s námi za uplynulým rokemFoto: Greta Blumajerová

Reklama

Rok 2012 už je sice za námi, ale stejně jsme neodolali a připravili si pro vás tento týden dvě ohlédnutí. Připomeňte si s námi, kdo nejvíc rozbouřil vlny módního světa i společnosti.

Článek

Minulý rok byl na sexuální skandály opravdu bohatý. Asi nejfantasknější podoby nabyla sága slečny Ornelly a pana Kokty. Té se nevyrovnají ani ty nejdivočejší události hýbající showbyznysem za hranicemi naší vlasti, o nichž si můžete přečíst už dnes odpoledne v článku Hitparáda sexuálních skandálů 2012: Kdo zlobil?.

I v módním světě se udály pozoruhodné věci. My jsme z nich pro vás vybrali ty nejkrásnější módní kampaně! Prohlédnout si je budete moci už zítra.

Foto: Greta Blumajerová

Video seriál ProŽeny.cz na lovu pro vás nově připravuje Iveta ŽabováFoto: Greta Blumajerová

A abychom se měli i příští leden za čím ohlížet :-), připravili jsme pro vás na tento rok několik novinek. Jednou z nich jsou články z oblasti spotřebitelského servisu, v nichž vám chceme přinášet užitečné informace z různých oblastí, které vám pomohou ušetřit peníze. Nově u nás najdete i články týkající se ezoteriky. Novou podobu, tedy spíše novou moderátorku, získal i náš video pořad ProŽeny.cz na lovu – nově jej pro vás bude připravovat naše módní znalkyně Iveta Žabová.

Přeji vám příjemný týden!

Reklama

Načítám