Hlavní obsah

Editorial: Máte rádi naše stránky? Tvořte je s námi!

Foto: Greta Blumajerová

Rádi bychom vás více zapojili do tvorby našich článků. Přidáte se?Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milé čtenářky a čtenáři, poctivě čteme všechny diskuze pod našimi články a snažíme se reagovat na vaše námitky, inspirovat se vašimi tipy i vyslyšet vaše prosby.

Článek

Píšete nám (ať už v diskuzích nebo mailem) zajímavé tipy na to, jaké potraviny nebo výrobky bychom měli otestovat, která témata by vás zajímala nebo čemu bychom měli věnovat pozornost. Ale my bychom vás rádi zapojili ještě víc!

Rozhodli jsme se trochu pozměnit tradiční rubriku Souboj receptů – rádi bychom, abyste se k nám přidali i vy, naše čtenářky a čtenáři! Proto máte-li nějaký oblíbený recept, o nějž byste se rádi podělili a kterému věříte natolik, že se s ním pustíte do souboje s někým z redakce, napište Janě Ch. (na e-mail jana.ch@prozeny.cz)! Využít samozřejmě můžete i další cestu – nahrát ho do rubriky Vaše recepty.

Foto: Jakub Jurdič

Tento týden se můžete těšit na další článek, v němž jednu z vás proměníme po vzoru její módní ikonyFoto: Jakub Jurdič

Budeme rádi, když se zapojíte i do našich módních proměn. Proto máte-li před sebou, milé čtenářky, nějaký důležitý den D, do kterého byste chtěly vplout proměněné a krásné, napište nám! Pokračují i naše proměny Ve dvou se to lépe táhne. Chcete proměnit spolu se svou maminkou, sestrou, kamarádkou nebo babičkou? Pište na email jana@prozeny.cz.

Těšíme se na vás!

Reklama

Související témata:

Načítám