Hlavní obsah

Editorial: Naservírujeme vám terapii. Nahusto!

Foto: Greta Blumajerová

Už se těším na objasnění našich zásadních problémů!Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Pohled do témat, která pro vás máme připravena na následující dny, skoro naznačuje, že jsme si v redakci udělali terapeutický týden.

Článek

Hned několik námětů totiž podrobně mapuje soužení jednoho, nebo dokonce více členů redakce. Tak například v úterý vyjde Denisin článek o jednoduchých způsobech, jak dosáhnout ploššího břicha. To je sice téma, které zaujme spoustu žen, ale u nás se ho nemůže dočkat především editorka Jana, která svůj životní program ráda popisuje jako „Hledání ztraceného pasu“. Doufejme, že ho s Denisinou pomocí Jana konečně najde :-)

V úterý také vyjde Lucčin článek o tom, že současní muži jsou abnormálně citliví. No a to je téma prakticky pro všechny ženy v naší kanceláři! Nezdegenerovali ti muži v posledních letech trochu? Nemají nějakou krizi mužství? Je ještě vůbec možné potkat chlapa, který se jako chlap taky chová? O tom tu diskutujeme dost často a já osobně doufám, že nám to Lucka v úterý objasní, protože tahle záhada by si už konečně nějaké vysvětlení zasloužila :-)

Ve čtvrtek u nás najdete i další z testů koučky Lenky Černé, která vám tentokrát položí otázku, jak vaše dětství ovlivnilo a ovlivňuje váš dospělý život – a hlavně vztahy. A to je test, který by si měl povinně udělat každý! Skoro na každém kroku totiž potkávám lidi, jimž pošramocené vztahy z dětství komplikují život. Většina z nich s tím vůbec nic nedělá a zbytečně se trápí.

A aby bylo toho vhledu do moderní dobou uštvaných duší ještě víc, v pátek vyjde článek o signálech, podle kterých poznáte, že míra stresu ve vašem životě překračuje únosnou míru :-) Toho se trochu obávám, protože v pátek u nás v redakci stres překračuje všechny myslitelné míry, takže už vidím to procesí kolegyň a kolegů, kteří si ke mně budou chodit stěžovat :-)

Na druhé straně by tyhle texty mohly vyřešit řadu problémů většiny členů redakce, takže doufám, že se po takové dávce terapie vrátí v pondělí do práce pěkně osvěžení a natěšení na další porci úkolů!

Existuje nějaké téma, o němž byste si na ProŽenách rádi přečetli? Dejte nám vědět!

Přeji Vám příjemný týden!

Reklama

Načítám