Hlavní obsah

Editorial: Nevíte něco o kolegyni? Pošlete ji na dovolenou!

Foto: Greta Blumajerová

Začíná podzim a některé z nás to ještě táhne na dovolenou...Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kolegyně Jana Ch. nám odjela na dovolenou. Do Vietnamu. Na tři týdny. Protože si chudinka předdělávala většinu svých tradičních vařicích seriálů, odjížděla v poněkud vyčerpaném stavu.

Článek

Všichni jsme si mysleli, že o ní teď skoro měsíc neuslyšíme. Věděli jsme naprosto přesně, co ji čeká každičký den z těch tří týdnů – kde bude, co tam podnikne, jak se tam dostane i kam odtamtud pojede. Čekali jsme, že si vypne telefon a až přijede, zahrne nás informacemi a fotkami.

Foto: Marie Bartošová

Focení módy je náš koníček. Co se bude nosit v říjnu?Foto: Marie Bartošová

Ale Janča překvapila! Myslím, že jsem o jejím životě nikdy neměla tolik informací, jako jich mám teď, když je pryč. Díky Facebooku víme v redakci všichni naprosto přesně, jaké je ve Vietnamu počasí, co Chmelda snídala, obědvala i večeřela. Máme zdokumentovaný každý její krok, každý pocit, každé jídlo, každou kuriozitku, zkrátka všechno, co tam prožila, co ji zaujalo, a dokonce i to, co ji nezaujalo. Jana se hlásí několikrát denně – s komentáři i fotkami. Mám pocit, že je tu s námi dokonce víc, než když byla přítomná a vařila zavřená v kuchyni.

Foto: Jakub Jurdič

Jana Chmelíková (vpravo) pro vás vaří s babičkou kdeco. A nikdy není chyba, abyste to zkusili podle jejich receptů také!Foto: Jakub Jurdič

Pokud jste i vy vášnivé cestovatelky, přistupujete k dovoleným stejně jako Jana, a navíc máte doma muže-obdivovatele ženských půvabů, máme pro vás tento týden jeden inspirativní článek. Vyjde v úterý a popisuje trochu zvláštní mapku světa – jeden „odborník“ ji sestavil podle toho, jak mají kde ženy velká prsa :-). Pro ty, kdo mají rádi pro změnu módu, jsme zase přichystali tipy na říjnové „must-haves" nebo přehled kozaček, které zrovna teď seženete v obchodech. A na kuchaře čekají podzimní pomazánky nebo houbový souboj.

Přeji vám hezké babí léto!

Reklama

Související témata:

Načítám