Hlavní obsah

Žena, nebo muž? Tvrdý trénink, diety a anabolika proměnily její tělo k nepoznání

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Celkem pohledný a každopádně luxusně svalnatý chlapík. To si asi řekne kdejaká žena při pohledu na Elaine Lye (36), kulturistku, co to tak trochu přehnala s anaboliky. Jak to má tahle žena v soukromí a co nosí „pod sukní“?

Článek

Elaine Lye pochází z Malajsie, živí se jako fitness trenérka, kulturistka a je majitelkou posilovny. Důvodem její fyzické proměny ale prý není transsexualita, ale láska ke kulturistice.

Začalo to v dětství

Posilování a cvičení učarovalo Elaine už jako malé holčičce – s tréninkem začala v osmi letech. A pak mu doslova propadla a rozhodla se budování svalové hmoty podřídit vše, včetně svého vzhledu. „Jsem tak oddaná kulturistice, že mít mužské tělo je prostě nevyhnutelné,“ tvrdí v internetovém magazínu IBTimes.

Elaine se nepokládá za transsexuálku, nikdy nepodstoupila operaci změny pohlaví a v kalhotkách má jednoduše to samé, co každá jiná žena. Všechny ostatní fyzické znaky ženství ale díky tvrdému tréninku, přísné dietě, injekcím s testosteronem a anabolikům zmizely!

Foto: Profimedia.cz

Hledali byste v tomto těle ženu?Foto: Profimedia.cz

Žiji svůj sen

Až nyní je prý Elaine skutečně šťastná, protože dělá to, po čem vždy toužila. Věnuje se kulturistice a její tělo je výstavní skříní její práce. Pravda ale je, že její trenérské služby vyhledávají kromě běžných klientů i transsexuálové – asi padesáti lidem pomáhá Elaine s fyzickou proměnou.

Ona sama ale stále dokola odmítá, že by byla mužem uvězněným v těle ženy. O změně pohlaví Elaine prý rozhodně neuvažuje, jediný zákrok, který podstoupila, byla redukce poprsí. Ale ani to nebylo proto, že by se necítila být ženou, ale kvůli dokonalé kulturistické postavě. „Mám tělo muže, ale srdce ženy,“ tvrdí Elaine.

O svém soukromí se však Elaine moc ráda nebaví, nicméně, když se začaly na sociálních sítích šířit zvěsti, že hledá přítele, alespoň něco málo řekla. Uvedla, že žije ve spokojeném dlouhodobém vztahu a její drahá polovička je ženského pohlaví.

Foto: Profimedia.cz

Své vášni pro kulturistiku podřídila Elaine všeFoto: Profimedia.cz

Co myslíte, opravdu je za tím jen láska ke kulturistice?

Reklama

Související témata:
Anabolika

Načítám