Hlavní obsah

Elegantní rozchody slavných: Kdo dokázal udržet ego na uzdě a zůstat kamarády?

Foto: Profimedia.cz

Ex přátelé Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je vůbec možné rozejít se s dlouholetým partnerem a zůstat kamarády? Kdo takový vztah má, tak samozřejmě tvrdí, že ano. A dalším příkladem mohou být i tyto slavné páry, které se sice přestaly milovat jako partneři, ale nikdy nepřerušily svá přátelství.

Článek

Rozchod nemusí vždycky znamenat nenávist, kydání špíny na druhého a divoké alkoholové jízdy vedoucí do zapomenutí, alespoň chvilkového. Konce vztahu mohou proběhnout v poklidu. Někdy dokonce láska partnerská může vyústit v lásku kamarádskou. Takové dvojice najdete i mezi slavnými a nyní se k nim přidali i modelka Gigi Hadid (22) a Zayn Malik (25), bývalý člen One Direction.

Pár spolu chodil přes dva roky a o svém rozchodu se oba dva zmínili na svých twitterových účtech. Chtěli, aby se to jejich fanoušci dozvěděli přímo od nich a ne z nějakých neověřených zdrojů, které mohou vést k nejrůznějším spekulacím. Oba dva také napsali, že si sebe navzájem váží a že se budou nadále podporovat jako kamarádi. Nejsou ale jediní, kdo může být vzorem ostatním, že dva lidé spolu mohou vycházet i po rozchodu.

Foto: Profimedia.cz

Takto dokonale sladění byli Gigi Hadid a Zayn Malik v roce 2016 na Met Gala Foto: Profimedia.cz

Gwyneth Paltrow (45) a Chris Martin (40)

Herečka byla se zpěvákem v manželství mezi roky 2003 a 2016, ale o tom, že se chystají rozvést, informovali už v roce 2014. Mají spolu dvě děti, syna Mosese (11) a dceru Apple (13). Dodnes spolu ale skvěle vychází, Gwyneth Paltrow se dokonce nechala slyšet, že je Chris Martin pro ni něco jako bratr. Nedělá jim problémy trávit čas dohromady, i s jejím novým partnerem, Bradem Falchukem (47), se kterým je zasnoubená.

Foto: Profimedia.cz

Pro Gwyneth Paltrow je Chris Martin něco jako bratr. Často sdílí jejich společné fotografie na své sociální sítiFoto: Profimedia.cz

Jennifer Garner (45) a Ben Affleck (45)

Ačkoliv jejich rozchod v roce 2015 byl hojně propírán na stránkách bulvárních novin, už tehdy bylo jasné, že ani jeden nechce natrvalo zmizet ze života toho druhého. Ostatně ještě, aby ano, když mají spolu tři děti, Violet (12), Seraphinu (9) a Samuela (6). Jako rodina spolu tráví svátky a Jennifer s Benem prý občas spolu zajdou na schůzku. V prosinci 2016 dokonce Affleck řekl, že Jennifer je nejlepší mámou pod sluncem. No, tak to má kliku, že je to máma zrovna jeho dětí.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Garner a Ben Afflack spolu dodnes skvěle vycházejí. To zajisté ulehčuje i výchovu jejich tří společných dětí Foto: Profimedia.cz

Demi Moore (55) a Bruce Willis (62)

„Nikdy jsem neměla Vánoce nebo narozeniny jako ostatní rozvedené děti,“ řekla jednou Rumer Willis (29) a narážela tím na to, že i po odloučení její rodiče, Demi Moore a Bruce Willis, se snažili vytvářet jim rodinné zázemí a všechny tyto důležité okamžiky trávili dohromady. Oba dva, dnes už bývalí, manželé spolu perfektně vycházejí i bez ohledu na jejich děti. Demi Moore a Bruce Willis spolu byli manželé mezi roky 1987 a 2000, ačkoliv odděleně začali žít už v roce 1998.

Foto: Profimedia.cz

Takhle to slušelo Bruce Willisovi a Demi Moore v roce 1987, když se brali. Dodnes spolu mají moc hezký vztah Foto: Profimedia.cz

Miranda Kerr (34) a Orlando Bloom (41)

V blízkém vztahu zůstali po rozchodu i modelka Miranda Kerr a herec Orlando Bloom, kteří spolu mají syna Flynna (7). Domluvili se, že si najdou bydlení nedaleko od sebe, aby k sobě měli jako rodina stále blízko, ačkoliv spolu nežijí. Nedělá jim problémy ani se vídat dohromady se svými novými partnery. Oficiálně spolu byli manželé mezi lety 2010–2013.

Foto: Profimedia.cz

Miranda Kerr a Orlando Bloom se po odloučení dohodli, že si najdou bydlení co nejblíže u sebe, aby byli pořád dohromady, jako rodinaFoto: Profimedia.cz

Ellie Goulding (31) a Ed Sheeran (27)

Začali randit na konci roku 2012, ale příliš dlouho jim to nevydrželo. Ze začátku to ale nevypadalo úplně na přátelství na život a na smrt. Ed napsal písničku Don´t, která má být o nevěře jeho přítelkyně. Od té doby už ale uplynulo hodně vody v řece a zpěvák se s nevěrou své tehdejší přítelkyně vyrovnal a dnes jsou kamarádi.

Foto: Profimedia.cz

Ed Sheeran se s Ellie Goulding rozešel, protože ho podváděla. Dokonce o tom napsal i píseň. To je vše už zapomenuto a dvojice se spolu dnes kamarádí Foto: Profimedia.cz

Madonna (59) a Sean Penn (57)

Těžko uvěřit, že tito dva mohou být kamarádi! Jejich manželství bylo dost bouřlivé a herec Sean Penn byl dokonce obviněn z domácího násilí, když zpěvačku mlátil baseballovou pálkou. Ani zpětně o Madonně příliš hezky nemluvil. Ale brali se v roce 1985 a ani jeden na manželství nebyl úplně připraven, v roce 1989 už byli rozvedeni. Všechno se to ale stalo před více než třiceti lety a dnes už o Seanu Pennovi mluví Madonna jako o největší lásce svého života.

Foto: Profimedia.cz

Hádky, bitky, alkohol. To vše už má Sean Penn s Madonnou za sebou a dnes mohou být přáteli Foto: Profimedia.cz

Hugh Grant (57) a Elizabeth Hurley (52)

Vsadíme se, že jednou z prvních, která nedávno gratulovala Hugh Grantovi k nově narozenému potomku, byla jeho bývalá, Elizabeth Hurley. Pár tvořili 13 let a rozešli se v roce 2000 a dodnes spolu vycházejí perfektně jako přátelé. Elizabeth dokonce požádala Hugha, zda by se nestal kmotrem jejího syna Damiana (15), kterého má s Arunem Nayarem. Bohužel ani s ním to nebyla láska na celý život, rozvedli se v roce 2011, po čtyřech letech manželství.

Foto: Profimedia.cz

Elizabeth Hurley a Hugh Grant se rozešli na přelomu tisíciletí. Dnes si ale jsou velice blízcí Foto: Profimedia.cz

Jaké máte zkušenosti s kamarádstvím s ex? 

Načítám