Hlavní obsah

Hugh Grant se stane popáté otcem aneb Které celebrity ho v počtu dětí trumfnou?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vyhlášený sukničkář Hugh Grant (57) se stane pětinásobným otcem. Všechny děti si pořídil během sedmi let – a to by bylo na jednu ženu až příliš. Nicméně miminko, které se brzy narodí, i dva předchozí potomky má s producentkou Annou Elisabetou Eberstein (39). Které celebrity patří mezi nejpilnější rodiče?

Článek

Někteří lidé si nedovedou představit, že by měli jen dvě děti a Hugh Grant jich bude mít rovnou pět. S přítelkyní, producentkou Annou Elisabetou Eberstein, totiž čeká třetí dítě. Dvě má s bývalou partnerkou Tinglan Hong (36), která byla zprvu prý jen náhodnou známostí, a první dítě, dcera Tabitha, se jim narodila v září 2011. Téměř na den o rok později se Anně Elisabetě narodil syn John Mungo a v prosinci pak Tinglan Hong porodila syna Felixe Changa. V prosinci 2015 se Johnu Mungovi narodila sestřička.

Jakého bude pohlaví a kdy se třetí společné dítě herce a producentky narodí, není zatím jasné, ale podle stadia těhotenství to bude zřejmě brzy. Hugh Grant ale není jediným mnohonásobným rodičem v Hollywoodu. Podívejte se, kdo další má potomků, že by mu je nemusela závidět ani Marie Terezie!

Mick Jagger (74)

Frontman skupiny The Rolling Stones patří mezi nejzasloužilejší otce. Ve svých čtyřiasedmdesáti letech je totiž dokonce otcem osminásobným a poslední potomek, syn Deveraux Octavian Basil, se narodil v prosinci 2016 jeho přítelkyni, baletce Melanii Hamrick (30). Kromě něj má další tři syny ve věku od třiceti dvou let do osmnácti a čtyři dcery – nejstarší je 47 a nejmladší 25 let. A pokud se ptáte – ne, opravdu je nemá všechny se stejnou ženou...

Foto: Profimedia.cz

Zatím posledním potomkem Micka Jaggera je Deveraux Octavian Basil, který v prosinci oslavil první narozeniny Foto: Profimedia.cz

Madonna (59)

Popová královna je matkou rovnou šesti dětí – jsou mezi nimi jedna dvojčata. Nejstarší dceři Lourdes Leon je 21 let a jejím otcem je herec Carlos Leon (51). Kromě toho má Madonna už jen jednoho biologického potomka, a tím je Rocco Ritchie (17) – otcem je režisér Guy Ritchie (49). S ním si také zpěvačka adoptovala syna Davida (12). Dále si popová diva sama osvojila ještě dceru Mercy James (11) a dvojčata Esteru a Stellu (5).

Foto: Profimedia.cz

Madonna a její dvojčátka Estere a Stella Foto: Profimedia.cz

Mel Gibson (62)

Herec a režisér by si mohl podat ruku s Mickem Jaggerem, ačkoliv je trochu rychlejší – v dvaašedesáti letech má totiž dětí už devět. Jsou to Hannah (37), Edward (35), Christian (35), William (32), Louise (29), Milo (27), Thomas (18), Lucia (6) a Lars (1). Sedm jich má s bývalou ženou Robyn Denise Moore (56), Luciu s Oksanou Grigorievou (47) a nejmladší se scenáristkou Rosalindou Ross (27).

Foto: Profimedia.cz

Ne, není to jedna z dcer Mela Gibsona, nýbrž jeho poslední partnerka Rosalind Ross, s níž má téměř ročního syna LarseFoto: Profimedia.cz

Angelina Jolie (42)

Ačkoliv je šestinásobná matka, v mládí prý vůbec netoužila nějaké potomky někdy mít. To se v ní zlomilo, až když navštívila Kambodžu, setkala se zde s dětmi a adoptovala místního chlapce Maddoxe (16). Později k němu přibyla etiopská holčička Zahara (13) a vietnamský chlapeček Pax Thien (14). Kromě toho má Angelina Jolie ještě tři biologické děti s Bradem Pittem (54), a to Shiloh Nouvel (11) a devítiletá dvojčata Knoxe Léona a Vivienne Marcheline.

Foto: Profimedia.cz

Angelina Jolie se čtyřmi ze svých dětí. Zleva je Vivienne Marcheline, Shiloh Nouvel, Knox Léon a ZaharaFoto: Profimedia.cz

Robert De Niro (74)

Rodičem dvojčat je i herec Robert De Niro. Ovšem kromě dvaadvacetiletého Juliana Henryho a Aarona Kendricka má ještě další čtyři děti: Raphaela (41), Elliota (19), Helen Grace (6) a Drenu (46), kterou měla jeho bývalá žena Diahnne Abbott (73) s předešlým partnerem a herec ji adoptoval. S Diahnnou má herec také nejstaršího syna. Dvojčata porodila De Nirova bývalá partnerka Toukie Smith (62) a Elliota a Helen jeho současná žena Grace Hightower (62).

Foto: Profimedia.cz

Robert De Niro rozhodně neřeší, jestli snad náhodou není starý otec, a o svoji nejmladší dcerku Helen Grace se stará skutečně pečlivě Foto: Profimedia.cz

Mia Farrow (72)

Rodičovskou rekordmankou je bezesporu herečka Mia Farrow, která má čtrnáct dětí. S bývalým manželem, hudebníkem André Previnem (88), má tři vlastní a tři společně adoptovali. S režisérem Woody Allenem (82) má jedno vlastní dítě a dvě adoptované. Sama si pak vzala ještě pět dalších. Jedno z osvojených dětí, dcera Soon-Yi Previn (47), podlehla kouzlu Woodyho Allena – tahle trochu nesourodá dvojice spolu začala randit a v roce 1997 se vzali.

Foto: Profimedia.cz

Mia Farrow je čtrnáctinásobnou matkou a již i babičkou. Na fotografii s dcerou Dylan Farrow (32)Foto: Profimedia.cz

Eddie Murphy (56)

Komik a herec nezahálel a během života zplodil devět dětí. Pět jich má s bývalou manželkou Nicole Mitchell (50) a jsou to Bria (28), Miles Mitchell (25), Shayne Audra (23), Zola Ivy (18) a Bella Zahra (15). S Paulette McNeely má syna Erica (28), s Tamarou Hood syna Christiana (27), s Melanií Brown (42) dceru Angelu Iris (10) a s Paige Butcher (38) dcerku Izzy Oonu (1).

Foto: Profimedia.cz

S touto kráskou, Paige Butcher, má Eddie Murphy dceru Izzy OonuFoto: Profimedia.cz

A kolik dětí máte vy?

Reklama

Související témata:

Načítám