Hlavní obsah

Emmě Bunton je 45 let! Poznáte všechny členky Spice Girls?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velká Británie je rodištěm hudebních fenoménů. Vždyť k jejím kulturním dědictvím patří takové kapely jako Beatles, Rolling Stones, Queen, Coldplay či Led Zepellin. Podobného úspěchu se podařilo dosáhnout jediné dívčí skupině. Nejmladší členka Spice Girls dnes slaví 45. narozeniny. Smlsnul si na ní zub času?

Článek

Patřily k nejpopulárnějším interpretkám devadesátých let, udávaly trendy a jejich image kopírovaly ženy z celého světa. Kdo nebyl fanouškem Spice Girls, jakoby neexistoval. Věřili byste, že od založení kapely uplynulo už 27 let? Podívejte se, jak to sluší oslavenkyni Emmě Bunton i jejím kolegyním.

Emma Bunton (45)

Každá „spajska“ měla svou přezdívku. Roztomilá blondýnka s dvěma culíky ztělesňovala nevinnost i naivitu, a protože byla zároveň nejmladší představitelkou skupiny, říkala si Baby Spice. Dětský kukuč zůstal Emmě Bunton dodnes, ostatně stejně jako její dlouholetý partner, bývalý hudebník Jade Jones (41), s kterým randí už od roku 1998. Než se ale jejich vztah ustálil, párkrát se rozešli. Dnes spolu vychovávají dva syny.

Sólová kariéra Emmy Bunton se začala psát v roce 2001, kdy vydala první album s názvem A Girl Like Me, na svém kontě má ještě tři, ale nikdy nezaznamenala podobný úspěch jako se slavnou skupinou Spice Girls.

Foto: Profimedia.cz

Poznávacím znamením Baby Spice byly dva culíky a roztomilý úsměv, který jí nezmizel ani dnes. Sexy garderobu vyměnila za elegantnější styl a moc jí to sluší. No schválně, tipli byste, že snímek vpravo je z loňského roku? Emma Bunton snad nestárneFoto: Profimedia.cz

Victoria Beckham (46)

Victoria Beckham (za svobodna Adams) se narodila do bohaté rodiny, a jelikož byla vždycky tak trochu nóbl, vysloužila si pseudonym Posh Spice. Za slavného fotbalistu Davida Beckhama (45) se vdala ještě za éry Spice Girls v roce 1999 a sňatkem si zaručila možná ještě větší pozornosti než vystupováním na pódiu. Ve stejném roce se narodil i jejich nejstarší syn Brooklyn (21). Spolu mají ještě kluky Romea (18), Cruze (15) a vytouženou holčičku Harper Seven (9).

V současnosti se Victoria Beckham soustředí kromě rodiny na svou módní značku a se zpěvem už nechce mít nic moc společného. V roce 2019 odmítla účast na comebackovém turné Spice Girls a jedním z důvodů bylo i to, že se po tak dlouhé odmlce bála opět postavit před mikrofon.

Foto: Profimedia.cz

Vysoko vyčesaný culík nosila Victoria v devadesátkách stejně jako mikádo a třpytivé oblečky. Dnes je ztělesněním elegance a vytříbený vkus se dřívější zpěvačce nedá odepřít. Není divu, že své módní kolekce prezentuje na nejprestižnějších přehlídkách světa Foto: Profimedia.cz

Melanie Brown (45)

Mel B byla známá též jako Scary Spice, tedy strašidelná. A jak později přiznala v televizní talkshow, přezdívky „spajsek“ měl na svědomí novinář, který si nebyl schopný zapamatovat jména jednotlivých zpěvaček. Ptáte se, proč sympatickou divu žurnalista označil zrovna za strašidelnou? To kvůli tomu, že mluvila příliš často a hlavně nahlas. Melanie Brown se kromě zpěvu věnuje také moderování a v posledních letech se proslavila i díky porotcování v talentové soutěži America's Got Talent. Má tři dcery, Phoenix Chi (21) s hercem Jimmy Gulzarem (44), Angel Iris (13) s hercem Eddiem Murphym (59) a Madison (9) s filmovým producentem Stephenem Belafontem (45).

Foto: Profimedia.cz

Kudrnatá hříva byla odjakživa zpěvaččinou doménou. Milovala leopardí potisky i upnuté hadříky. Nic z toho se nezměnilo. Však posuďte sami, snímek vlevo je z roku 1997, snímek vpravo byl pořízen loniFoto: Profimedia.cz

Geri Horner (48)

Jediná zrzka v bandě nemohla zůstat bez povšimnutí. Ginger Spice platila za vůdkyni skupiny, jenže byla to právě ona, která se rozhodla skupinu v roce 1998 opustit. Její sólová dráha zaznamenala obrovský úspěch. Jen málokdo nezná například její legandární singl It’s Raining Men, který se objevil v kultovním filmu Deník Bridget Jones (2001) a kterého se prodalo více než 2,5 milionu kopií. Geri Horner (dříve Halliwell) má dvě děti, dceru Bluebell Madonnu (14) s filmovým režisérem Sachou Gervasim (55) a syna jménem Montague George Hector (3) se svým současným manželem, automobilovým závodníkem Christianem Hornerem (47).

Foto: Profimedia.cz

Z Ginger Spice sálalo erotično na první pohled. Mezi její oblíbené outfity patřily kostýmy s americkou vlajkou a lesklé boty na platformě. Dnes vypadá jako opravdová dáma (na snímku vpravo)Foto: Profimedia.cz

Melanie Chisholm (47)

Přezdívka Sporty Spice patřila Melanii Chisholm, zkráceně Mel C. Odpovídal tomu i její dresscode. Nemohli jste ji potkat takřka v ničem jiném než ve sportovním kompletu. Na svém kontě má sedm hudebních alb, nazpívala duet s Bryanem Adamsem (61) a je nejúspěšnější spoluautorkou písní, které se umístily ve Velké Británii na prvním místě hitparád. S bývalým partnerem, realitním developerem má dceru Scarlet (11).

Foto: Profimedia.cz

Ačkoliv Sporty Spice nosila zprvu dlouhý culík, později své fanynky překvapila účesem na ježka. Nyní se k původnímu stylu vrátila a nutno uznat, že delší vlasy ji svědčí mnohem více. Fotografie vpravo je z loňského roku a zpěvačka vypadá, jako by zastavila čas Foto: Profimedia.cz

Načítám