Hlavní obsah

Slavné svatby 2015. Které hvězdy do toho praštily?

Foto: Profimedia

Guy Ritchie si vzal matku svých tří dětí modelku Jacqui AinsleyFoto: Profimedia

Reklama

Celebrity a láska! Kdo si koho vzal? Jak vypadaly slavné nevěsty? A kdo se fotkami ze svého dne pochlubil, a koho si museli vyčíhat paparazzi? Koukněte se s námi na nej páry tohoto roku!

Článek

Jaro a léto jsou ideální dobou na svatbu! Své o tom ví i hvězdné páry, a tak se i světem showbyznysu letos ozývalo nádherné „ano“. Tohle jsou slavné nevěsty a ženichové, kteří do toho letos praštili!

Madonnin ex

Bývalý manžel popové královny Madonny a režisér Guy Ritchie (47) se rozhodl říci „ano“ modelce  (33), která už mu stihla porodit tři děti. Svatba se konala na jejich sídle ve Wiltshire a Guy na ní rozhodně nešetřil. Pozval stovky hostů, mezi nimiž nechyběl například herec Brad Pitt (51) či fotbalista David Beckham (40).

Foto: Profimedia

Na svatbě Guy Ritchie nešetřil a nevěstě to rozhodně slušeloFoto: Profimedia

Miliardářská svatba

Pod čepcem letos v červenci skončila i dědička hotelového impéria a mladší sestra známé pařmenky a rebelky Paris Hilton (34) Nicky (31). A rozhodně si nevzala jen tak někoho, své „ano“ řekla Jamesovi Rothschildovi (31). Jde mezi nimi prý čistě o lásku, i když se může zdát, že jde o vypočítavé spojení dvou významných a bohatých rodů.

Každopádně svatba to byla opravdu pompézní. Nevěsta na sobě měla svatební šaty značky Valentino, které vyšly zhruba na dva miliony korun. To je ale ve srovnání se zásnubním prstenem, který od svého nyní již muže dostala, zanedbatelná částka. Prsten totiž mladého Rothschilda stál v přepočtu asi 37 milionů korun!

Foto: Profimedia

Nicky Hilton si vzala mladého Rothschilda. A rozhodně prý nejde o spojení dvou bohatých rodů, ale o láskuFoto: Profimedia

Bývalá „spajska“

Svůj velký den si v květnu užila i bývalá členka dívčí kapely Spice Girls Gerri Halliwell (43). Ve městě Woburn v kostele svaté Marie si vzala svého partnera, šéfa týmu formule 1 Red Bull Christiana Hornera (41).

Svatba to byla krásná a velká, ovšem z bývalé dívčí kapely na ni dorazila pouze Emma Bunton (39). Zbylé dvě „spajsky“ Mel B (40) a Victoria Beckham (41) to prý nestihly, protože Gerri kvůli snaze svatbu utajit před novináři rozeslala pozvánky pozdě. Přesto se samozřejmě objevily spekulace, že mezi holkami stále přetrvávají neshody.

Foto: Profimedia

Vdávala se i bývalá Spice Girl Gerri Halliwell. Z kolegyň „spajsek" ale dorazila jen Emma BuntonFoto: Profimedia

Ženich v sukni

Konce mládeneckého života se dočkal i skotský tenista Andy Murray (28). Ženil se v kiltu a „ano“ řekl své dlouholeté přítelkyni malířce Kim Sears (27). Ta je známá především svým nestandardním způsobem fandění. Na podporu svého nyní již manžela se totiž nebojí použít i ostřejší výrazy, které na tenisových kurtech nejsou běžně k slyšení.

Foto: Profimedia

Tenista Andy Murray se ženil ve skotském kiltuFoto: Profimedia

Kelly z „béháčka“

Pro herečku Jennie Garth (43), kterou většina lidí zná jako Kelly z teenagerovského seriálu Beverly Hills 90210, to sice byla již druhá svatba, přesto ji dojala. Když její ženich David Abrams (34) četl svatební slib, neubránila se slzám. Přestože byl obřad utajovaný, paparazzi fotografům se podařilo zamilovaný páreček na kalifornském ranči Santa Ynez vypátrat a vyfotit.

Foto: Profimedia

Jennie Garth se snažila svatbu utajit, ale paparazzi fotografům se podařilo ulovit alespoň takovýto snímekFoto: Profimedia

Vykutálený pirát

I idol mnoha žen herec Johnny Depp (52) do toho praštil! Po krachu dlouholetého vztahu se zpěvačkou Vanessou Paradis (42), kterou si nikdy nevzal, se rozhodl vzdát se svého mládenectví. Ulovila ho herečka Amber Heard (29), která se otevřeně přiznává ke své bisexualitě.

Johnny Deppovi se ale podařilo nevídané. Zvládl svou svatbu utajit, Amber si vzal na malém soukromém obřadu v jejich domě v Los Angeles, kam nepronikl jediný novinář. Jediné, co paparazzi fotografové následně ulovili, jsou fotky z neformální oslavy. Ta se konala na Bahamách, kde má Johnny svůj soukromý ostrov Little Hall´s Pond.

Foto: Profimedia

Johnnymu Deppovi se svatbu podařilo utajit, na oslavě na jeho soukromém ostrově ho ale paparazzi vyčíhaliFoto: Profimedia

Sestřička Beyoncé

Slavná událost potkala i rodinu zpěvačky Beyoncé (34). Vdávala se totiž její sestra, zpěvačka Solange Knowles (29), která si vzala režiséra videoklipů Alana Fergusona (52). Svatba se konala v New Orleans a bílá barva tentokrát nepatřila jen nevěstě, oblékli ji úplně všichni svatebčané i ženich. A na obřad přijela zpěvačka se svým partnerem stylově na bílých kolech.

Foto: Profimedia

Solange Knowles nebyla na své svatbě jediná v bílém, tuto barvu oblékl i ženich a všichni svatebčanéFoto: Profimedia

Tak která nevěsta se vám líbí nejvíc?

Reklama

Načítám