Hlavní obsah

Erotické drobnosti do bytu, které rozpálí i pobaví!

Foto: Profimedia

Chcete se doma trochu pobavit? S našimi erotickými tipy to půjde hravě :-)Foto: Profimedia

Reklama

Plánujete nějakou party nebo jen chcete trochu eroticky proslunit přicházející podzim? Pořiďte si maličkosti, které vám připomenou, že milování může být i zábavné! Vsadíte na brčka či polštář?

Článek

Pokud máte zdravý vztah k sexualitě a erotice, určitě se nebudete bát vyzdobit si byt nějakou tou lechtivou dekorací nebo funkčním doplňkem. Co se dá v erotických obchodech sehnat? Těchto pět věcí nejen vám, ale i každé návštěvě rozproudí krev v žilách!

Něco pro oko i zadnici

Toaletní papír coby imitace bankovek, se srdíčky, s křížovkou? Stará věc! Pobavte se pokaždé, když navštívíte onu místnost, a do zásobníku natankujte Kámasútru, tedy aspoň část z ní.

Dvouvrstvý papír s originálním potiskem (cena okolo 70 korun) je balen v plastové průhledné dóze a zaručeně spouští efekt zvědavosti. Cože to na něm je? A jak se tahle poloha provádí? Mini školičku erotiky nemá doma jen tak někdo… Stejně jako lechtivou zónu relaxace.

Foto: Archiv

Tahle péče na toaletě potěší každéhoFoto: Archiv

Měkké pohodlíčko

Polyester, náplň duté vlákno a dva růžové hrbolky k tomu. Co je to? Prsa na polštáři (vyrábí třeba Orion či OEM.) Jejich cena je okolo dvou stovek a asi není nutné připomínat, že o tenhle polštář se každý opře velmi rád. Zvlášť pokud má penis. Zkuste ho darovat svému partnerovi…

A pozor, prsa mohou mít i podobu keramického hrnku nebo popelníku. Čemu dáte přednost? Že vy radši pečete? Tak to musíte mít speciální formu… S těmi lechtivými se doslova roztrhl pytel!

Foto: Archiv

Už jste někdy viděli takový polštářek?Foto: Archiv

Ty správné tvary v troubě

Dort ve tvaru pánského přirození nebo spermie? To není problém. Silikonová forma vytvoří originální tvary nejen na dámské večírky. Stojí 159 korun a pobaví i tchyni.

Mimochodem, po internetu kolují kreativní fotografie, na nichž kdosi z této formy vytvořil roztomilou hlavu krokodýla, která byla opravdu k nakousnutí. Evidentně se špetkou fantazie lze vyrobit i víc než jen eroticky laděnou laskominu…

Forma je použitelná do teploty 230 stupňů Celsia, ale dá se v ní i ledacos zmrazit. Minus 40 stupňů Celsia hravě snese taky. Stejně jako mikrovlnku nebo myčku, a to několik let. Jestli do ní půjdete, opatřete si i vtipnou ochranu oblečení.

Foto: Archiv

Moučník v této podobě potěší dvakrát – bude chutnat i pobavíFoto: Archiv

Sexy tělo ve vteřině

Působivá a zároveň funkční dekorace bytu téměř ledabyle visící na dveřích? Zástěra. Může mít penis i prsa, co je komu libo. Ostatně, právě při vaření se může zvrtnout věcí… Zvlášť pokud se vaří v rouše Evině, jak to teď mnozí lidé mají v oblibě. Ještěže se všechno, co na zástěře ulpí, dá díky stoprocentnímu polyesteru pohodlně setřít. Doporučená cena je 259 korun a výrobců této srandičky existuje nespočet.

Foto: Archiv

No není tohle sexy?Foto: Archiv

Chlípná tvořítka na led

Penis všude, kam se podíváš? No ano, když si pořídíte tvořítka na led (cena asi 99 korun v případě výrobce N.M.C.) nebo vsadíte na pestrobarevná brčka s pyjem v koncepci. Od stejné firmy a za podobnou cenu. Obojí se může jen tak povalovat v kuchyni, aby všichni, kdo do ní zavítají, viděli, že si i vy z milování umíte udělat legraci. Té je teď nějak pořád míň a míň. Stačí si zapnout večerní zprávy…

Foto: Archiv

Když led, tak tvrdý!Foto: Archiv

A co erotického máte v bytě právě vy?

Reklama

Související témata:

Načítám