Hlavní obsah

Erotika pro pokročilé: fisting

Foto: shutterstock.com

Lákají vás neobvyklé techniky?Foto: shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žhavá sexuální praktika s příchutí zakázaného ovoce. Pro jedny nepřekonatelné tabu, vhodné snad jen do porna. Pro druhé zvláštní zpestření, které dodá postelovým hrátkám nový náboj a jiskření. Řeč je o fistingu.

Článek

Výraz fisting pochází z anglického slova Fist, označujícího pěst. Při této  praktice jde o to, že se pěst ponoří do prostoru pochvy nebo konečníku. Jak asi tušíte, nejedná se o techniku úplně snadnou, ale o „umění“, které vyžaduje trochu cviku, obratnosti a hlavně je ho třeba provádět s citem, jinak hrozí poranění.

Musí vás poslouchat

Vagina je pružný orgán, který se dokáže roztáhnout do opravdu značné velikosti (koneckonců jí musí projít při porodu hlavička dítěte). Hrátky s fistingem by však přesto měly patřit jen do arzenálu zkušených žen. Pro  děvčata, která se sexem teprve začínají, se tyto experimenty opravdu nehodí. Fisting provádějte pouze s tím, komu maximálně věříte a o kom víte, že vás bude poslouchat a neudělá nic, co nebudete chtít. Dobře se také rozmyslete, zda ho opravdu chcete vyzkoušet, nebo jestli jste k němu nesvolila jen proto, že vás k tomu tlačí váš protějšek. A hlavně si předem zajistěte dostatek kvalitního lubrikantu, který je pro tuto techniku nezbytný.

Pomaličku, pomalu...

Věnujte hodně času předehře, nechte se miláčkem vzrušovat tam, kde je to pro vás nejpříjemnější, a se samotným fistingem začněte až v okamžiku, kdy budete hodně vzrušená a naprosto uvolněná. Domluvte se s protějškem, že vás musí respektovat a v okamžiku, kdy ho zastavíte, skutečně s jakoukoliv aktivitou skončí. Poté může váš partner začít zkoumat nejdříve jedním, pak dvěma a třemi prsty váš poševní vchod. Neustále používejte lubrikant. V okamžiku, kdy se mu podaří vstrčit do poševního vchodu všech pět prstů, může se snažit prostrčit krouživými pohyby také klouby. Vše se musí dít maximálně nenásilně a v případě jakéhokoliv nepohodlí nebo dokonce bolesti partnera okamžitě zastavte.

Foto: shutterstock.com

Svému partnerovi musíte plně důvěřovatFoto: shutterstock.com

Abyste byla co nejvíce vzrušená, muž by neměl opomínat také stimulaci klitorisu. Pronikající ruce mohou být v různých pozicích. Většinou jsou špičky prstů sevřené, takže ruka připomíná stín hlavy ptáka se zobákem. Pro velmi zkušené páry připadá v úvahu použití obou rukou, které jsou otočené dlaněmi k sobě, nebo ruka sevřená v pěst. Při vyprošťování ruky z vaginy dbejte také maximální opatrnosti a vše provádějte pomalu a uvolněně!

Lákají vás takové sexuální techniky? Nebo se jich bojíte? Uvažovaly jste s partnerem o tom, že fisting vyzkoušíte? Odhoďte stud a svěřte se nám se svými zkušenostmi v diskuzi nebo na info@prozeny.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám