Hlavní obsah

Eva Bachmannová: Kašlu na jarní úklid. Lepší je sex!

Foto: Mona Martinů

Jaro je nejlepší doba, kdy můžete natrefit na novou lásku!Foto: Mona Martinů

Reklama

Jaro je nejlepší afrodiziakum a životabudič. Letos se jaru povedl opravdu impozantní příchod! Žádné nesmělé oťukávání. Nastoupilo pěkně zostra, sem tam padl teplotní rekord a obloha se oblékla do modré. To je taková krása, kterou mi nezkazila ani fronta na finančním úřadu. A že byla!

Článek

Jaro přináší samé fajn věci.

Jarní únavu. Můžete se na ni vymlouvat kolegům. Kupříkladu po noci prohýřené na jarním rande.

Jarní úklid. Na tom je fajn skutečnost, že se na něj můžete klidně vykašlat. Uklízíte přece průběžně! V žádném případě se nepouštějte do mytí oken, v dubnu bude určitě týden pršet, a vaše práce přijde vniveč. Vyčkejte!

Jarní volno. Pravda, jedno Velikonoční pondělí není bůhvíco, ale je tu! Nemusíte ani strhnout rekord v počtu velikonočních kraslic. Letos by vás stejně vajíčková pomazánka vyšla zbytečně draho (to je ta pomazánka, do které po Velikonocích nacpeme všechny zbylé kraslice, protože je škoda vyhodit je).

Jarní oblečení. Konečně se zbavímte tlustých svetrů a bund, ve kterých je sice teplo, ale člověk vypadá jako nemotorný zápasník sumo. V prostředcích MHD bude víc místa! Všimli jste si, kolik prostoru zabere peří v bundách?

Jarní dieta. Nastupuje ve chvíli, kdy nedopnete jarní kabát z loňska a pod novým svetříkem lehkým jako vánek se nemilosrdně vyvalí všechno, co se dařilo maskovat péřovkou.

Jarní lásky. Nemusíte hned vyměnit partnera za nového! Jarní lásku můžete prožít i s tím starým! Odvláčejte ho na kolo, na vycházku nebo alespoň na sluncem zalitou lavičku. Nic to nestojí a bude vám určitě líp než v nákupním centru s jarní výzdobou.

Jestli momentálně žádnou lásku nemáte, nevadí. Je velká šance na ni natrefit. Muži jsou na jaře poměrně snadnou kořistí. Všimněte si, jak monitorují, co TO právě kolem nich prošlo. Více si vás všímají. Má to svou logiku: na ženách v jarním oblečení si všímají druhotných pohlavních znaků, následkem čehož se jim malinko zatemňuje mozek. I když se muži obvykle domnívají, že jsou lovci, na jaře jsou spíše v roli oběti.

Vůbec se jim nedivím. I když jsem heterosexuálně orientovaná, občas mám taky chuť se na ulici otočit. Některým dívkám a ženám to fakt moc sluší! Já bejt chlap :o)!

Jestli vám tedy nějaká ta láska schází, nečekejte a vydejte se na lov co nejdřív (aby bylo z čeho vybírat). Máte spoustu možností. Třeba frekventovaná cyklostezka. Stačí sesednout z kola a tvářit se, že nějak nejede. Gentleman zastaví! Ujet můžete vždycky. V lepším případě ve dvou.

A jestli žádnou lásku nemáte a nehledáte, nevadí. Jaro se na vás zlobit určitě nebude. To jenom lidi dokážou být zbytečně zamračení. Vy se, prosím, nemračte a to letošní jaro si vychutnejte!

P. S.: Do bytu mi pere slunce, ta okna teda vypadají. Jdu na to!

Reklama

Načítám