Hlavní obsah

Ewa Farna (25) a ti druzí: Kdo ještě utajil miminko a svatbu

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ewa Farna zase všem vytřela zrak! Zpěvačka je známá tím, jak bedlivě si střeží své soukromí, a tak se jí nejprve podařilo utajit svatbu s Martinem Chobotem, a nyní i těhotenství. Že čekají miminko, oznámili velice originálně. Není ale jediná, kdo si osobní život nechává pro sebe.

Článek

Daň za slávu bývá mnohdy velice vysoká – ztráta soukromí. Najednou se z vašeho života stane věc veřejná, ať se vám to líbí, nebo ne. Nicméně někteří slavní se rozhodli tuto daň neplatit a vše, co se netýká jejich profesního života, si opravdu poctivě hlídají. A když se nějaká novinka dostane do světa, je to buď v jejich režii, anebo to praskne až po delší době.

Ewa Farna (25)

Pokud byste měli tajemství, které byste chtěli před celým světem skrýt, klidně byste ho mohli říct Ewě Farne. Jakmile jde totiž o soukromí, velice si ho cení a chrání. Když se v roce 2017 vdala za kolegu z kapely, Martina Chobota (29), veřejnost to zjistila až poté, co to sama oznámila na Instagramu. A podobně světu sdělila radostnou novinu o svém těhotenství. Záběry z dovolené, na které má už pěkné těhotenské bříško, si nechala až na konec videoklipu písně „Ta o nás“.

„Tato písnička vlastně nikdy neměla být představena veřejnosti. Vznikla před víc než rokem a půl, jako vyprávění o nás, určené pouze pro hosty na naši svatbu. Byli jsme si jistí, že je příliš soukromá na to, aby šla ven, patříme totiž spíš k těm, kdo si soukromí váží a střeží,“ napsala u videoklipu. Nakonec se ale rozhodli videoklip doplnit o aktuální záběry a píseň poslat do světa. A je to jedno z těch nejkrásnějších a nejupřímnějších vyznání lásky. Ostatně – podívejte se na videoklip sami.

Foto: Profimedia.cz

Fotografie pochází z konce listopadu, to už zpěvačka určitě skrývala bříško pod objemnou bundou Foto: Profimedia.cz

Leoš Mareš (42)

Mistrem tajností je i český moderátor Leoš Mareš. Když oznámil na svém Instagramu zásnuby s Monikou (37), tehdy ještě Koblížkovou, snad všem milovníkům módy se zatetelilo srdce radostí a očekáváním, jaké šaty tato fashion influencerka oblékne. Všichni, kdo se zajímají o společenské dění, zase čekali, jaký bude obřad, hostina, kdo bude pozván a v jakém duchu se celá svatba ponese.

Jenže Leoš Mareš a Monika Koblížková všem vypálili rybník. 13. února loňského roku se vzali tajně v Litomyšli za přítomnosti pouze svědků a rodičů. Dodnes ze svatby zveřejnili jednu jedinou fotografii, a navíc jen detail, jak slavný moderátor drží svoji vyvolenou za ruku. Z fotografie je ale vidět, že nevěsta měla šaty střihu přesýpacích hodin, lodičkový výstřih a závoj. Ženich měl bílý oblek lemovaný černým proužkem.

Foto: Profimedia.cz

Manželé Marešovi patří k nejlépe oblékaným párům českého showbyznysu Foto: Profimedia.cz

Marie Doležalová (32)

Herečce Marii Doležalové se zprvu dařilo dost dlouho tajit vztah s tanečníkem Markem Zelinkou (32), se kterým se seznámili při soutěži StarDance. Po třech letech vztahu se jí více než pět měsíců podařilo před veřejností ukrývat, že čekají miminko. Původním plánem ale bylo skrývat to co nejdelší dobu, aby si tuto radostnou etapu života mohli užívat v soukromí. Herečka nosila vytahané svetry, které bříško skryly, a později raději nechodila ani na společenské akce, kde by to mohlo prasknout. Nakonec byla vyfotografována před divadlem, ze kterého odcházela. A tak se rozhodla vyjít s tím na veřejnost sama, dříve, než její fotografie zaplní první stránky novin. Dříve to tedy sdělila svým fanouškům na Instagramu.

Foto: Profimedia.cz

Že čekají miminko, chtěli Marie Doležalová a Marek Zelinka tajit co nejdéle Foto: Profimedia.cz

Tereza Kostková (42)

Když byla vloni na jaře spatřena Tereza Kostková s režisérem Jakubem Nvotou (42) na romantické procházce starou Prahou, málokoho by asi napadlo, že tito dva mají před svatbou. Do té doby byl jejich vztah pouze předmětem spekulací, nikdo nic nepotvrdil, ani nevyvrátil. V říjnu pak přišlo další překvapení, když se v katastru nemovitostí objevilo nové jméno moderátorky. Když se jí média na skutečnost zeptala, nic netajila a přiznala, že se vdala. A že přijala manželovo jméno, protože ctí tradice. Pár se seznámil v Divadle v Rytířské, kde spolupracovali na divadelní hře „Můj nejlepší kamarád“.

Foto: Profimedia.cz

Tereza Kostková si dlouho hlídala, aby na její vztah s režisérem Jakubem Nvotou nikdo nepřišel. Nakonec ji prozradilo změněné jméno v katastru nemovitostí Foto: Profimedia.cz

Beyoncé (37)

Tajnůstkáři se ale najdou nejen v českém showbyznysu. Třeba zpěvačka Beyoncé a rapper Jay-Z (49) dokázali vzájemnou náklonnost pár let tajit. Seznámili se v roce 2001 a nejprve se přátelili, než jejich vztah přerostl z kamarádského do mileneckého. I poté se jim ale podařilo držet jej pod pokličkou a poprvé se společně na veřejnosti ukázali až v roce 2004 na MTV Video Music Awards. V roce 2008 se pak vzali bez pozornosti veřejnosti. Často se posléze psalo o tom, zda je, či není zpěvačka těhotná. Ta se rozhodla oznámit to světu skutečně originálně, a to v roce 2011, při vystoupení na předávání cen MTV Video Music Awards, kdy si rozepnula sako a ukázala pod ním rýsující se bříško.

Foto: Profimedia.cz

Skoro čtyři roky dokázali tajit vztah zpěvačka Beyoncé a raper Jay-Z. Posléze tajili i svatbu a těhotenství Foto: Profimedia.cz

Co myslíte, budou mít Ewa Farna a Martin Chobot holčičku, nebo kluka? 

Reklama

Načítám