Hlavní obsah

České i světové celebrity, které měly tajné svatby

Foto: Profimedia.cz

Ellen Page (vlevo) si vzala svoji partnerku Emmu Portner (vpravo) po půlroční známostiFoto: Profimedia.cz

Reklama

Svatba by měla být hlavně o dvou lidech, kteří se berou. Novomanželé by si ten den měli užít beze stresu a nervů, ideálně v kruhu svých nejbližších. Jenže jak se to dá zvládnout, když jste veřejně známá osoba a na obřad se média jen třesou? Tajnou svatbou, jako to udělala Ellen Page a Emma Portner!

Článek

Tak, a máme za sebou první letošní svatbu. A dokonce tajnou! Herečka Ellen Page (30), kterou znáte třeba z filmů Hráči se smrtí (2017), X-Men: Budoucí minulost (2014) nebo Počátek (2010), se vdala. A aby její svatba byla ještě méně tradiční, vzala si svoji partnerku, Emmu Portner (23). Vztah přitom není nijak dlouhodobý, herečka s choreografkou a tanečnicí chodí teprve od léta. Sňatek oznámily na sociálních sítích, kde sdílely fotografii prstýnků. Dvojice ale není jediná, komu se podařilo svatbu utajit.

Ewa Farna (24) a Martin Chobot (28)

Asi nejpřekvapivější tajnou svatbou vloni byla ta, kdy si mladá zpěvačka Ewa Farna vzala svého kolegu z kapely, Martina Chobota. Před svatbou, se kterou se svěřili vloni v září, spolu chodili čtyři roky, ale po pracovní stránce se znali mnohem déle. Když na Facebooku sdílela svatební fotografii, fanoušky dojala až k slzám.

Foto: Profimedia.cz

Ewa Farna se s Martinem Chobotem znají dlouhá léta, chodit spolu ale začali až před čtyřmi lety Foto: Profimedia.cz

Karin Babinská (43) a Richard Krajčo (40)

O nic méně překvapivou byla tajná svatba režisérky Karin Babinské a zpěváka kapely Kryštof, Richarda Krajča. Ačkoliv se pár vzal vloni v červenci, svatební fotografie se na sociálních sítích objevily už na začátku léta. Jak je to možné? Šlo o falešnou svatbu, o záběry z videoklipu „Šňůry“. Ale povedený žertík, nemyslíte?

Foto: Profimedia.cz

První zvěsti o jejich vztahu začaly kolovat v roce 2013, kdy byl Krajčo ženatý s Martinou PoulíčkovouFoto: Profimedia.cz

Lucie Šoralová (40) a Ondřej Soukup (66)

Po dlouholetém vztahu plném peripetií a těžkých obdobích si vloni v lednu Ondřej Soukup vzal Lucii Šoralovou, se kterou má dceru Rebeku (6) a syna Ondřeje (4). Na Novém zámku v Kostelci nad Orlicí je oddal František Kinský, jeho majitel. Za svědka jim šel Michael Kocáb (63).

Foto: Profimedia.cz

Lucie Šoralová a Ondřej Soukup spolu chodili dlouhých čtrnáct let, než se vzali. Tenkrát byl Ondřej ještě ženatý s Gábinou OsvaldovouFoto: Profimedia.cz

Marie Kružíková (30) a Filip Renč (52)

Ačkoliv známý český režisér vždycky tvrdil, že on se nikdy neožení a zůstane starým mládencem, realita tomu chtěla asi jinak. V září loňského roku totiž řekl ano své těhotné partnerce, Marii Kružíkové. Svatba se konala v Arcibiskupském paláci v Praze a ačkoliv na ní byla spousta hostů, podařilo se ji utajit.

Foto: Profimedia.cz

Když se Marie Kružíková v září vdávala, byla už těhotná Foto: Profimedia.cz

Adele (29) a Simon Konecki (43)

Dlouho se spekulovalo tom, zda je Adele zasnoubená, či snad dokonce vdaná paní. Když fotografové pořídili snímek prstýnku, který měla na ruce a který vypadal jako snubní, její mluvčí to odmítl komentovat. Veškerým fámám zatla tipec zpěvačka vloni na udílení cen Grammy, kde ve své řeči poděkovala nejen svému manažerovi a synovi, ale také manželovi. Je tedy jasné, že si svého dlouholetého partnera, Simona Koneckiho, tajně vzala.

Foto: Profimedia.cz

Adele sňatek dlouho tajila. Prozradila ho až při děkovné řeči, když přebírala cenu Grammy Foto: Profimedia.cz

Mila Kunis (34) a Ashton Kutcher (39)

Mila Kunis s Ashtonem Kutcherem svůj vztah dlouho skrývali, a to z respektu k bývalé partnerce Kutchera, Demi Moore (55), která rozchod nenesla zrovna libě a měla psychické problémy. Od té doby si ale své soukromí nepřestali střežit, a tak se jim podařilo utajit i jejich svatbu. Ta proběhla v roce 2015.

Foto: Profimedia.cz

Mila Kunis s Ashtonem Kutcherem se vzali v roce 2015Foto: Profimedia.cz

Neil Patrick Harris (44) a David Burtka (42)

Romantická Itálie, ideální místo pro svatbu! Své o tom ví i Neil Patrick Harris, kterého mnozí znají jako Barneyho ze seriálu „Jak jsem poznal vaši matku“ a který si vzal svého dlouholetého partnera Davida Burtku. Pár tvoří už více než deset let a společně vychovávají dvojčata Gideon a Harper (7).

Foto: Profimedia.cz

Patrick Neil Harris si svého partnera vzal v romantické Itálii Foto: Profimedia.cz

Jennifer Aniston (48) a Justin Theroux (46)

Jak utajit svatbu, když jste známá herečka a berete si neméně známého herce? Pozvete všechny hosty na narozeninovou party! Tak to udělala Jennifer Aniston s Justinem Therouxem, kteří na pozvánky napsali, že jde o oslavu 44. narozenin Therouxe. Pouze pár vyvolených vědělo, jaký je pravý důvod veselí.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer a Justinovi se podařila svatba utajit tak, že tvrdili, že se budou slavit narozeniny Foto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:

Načítám