Hlavní obsah

Famílie pokračuje! Na Prima love

Foto: archiv TV Prima

Rodina Bravermanových je opravdu rozvětvenáFoto: archiv TV Prima

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příznivci komediálního seriálu Famílie se mohou radovat. Prima love totiž od 17. listopadu odstartovala již jeho druhou řadu. Diváci se mohou těšit na další osudy členů rozvětveného rodu Bravermanových, na napínavý boj o moc v rodině či snahu dětí o získání nezávislosti. Ústředním motivem všech dvaadvaceti nových epizod bude boj o moc a vliv v rodině. Další, již 6. díl, uvidíte ve čtvrtek 22. prosince.

Článek

Rodinná pohoda? To těžko!

Patriarcha Zeek se usmířil se svou ženou Camille, ale stále se snaží kontrolovat životy dětí, i když by trocha vstřícnosti a spolupráce neuškodila a vypjaté situace jen ulehčila... Nejstarší syn Adam je zahlcený rodinnými problémy, a navíc na něj má šéf Gordon stále větší nároky. Nelíbí se mu, že starost o rodinu zasahuje do jeho práce. Aby mu Adam dokázal, že tomu tak není, přijde s nápadem na úžasný výrobek, který si ale přivlastnil od sestry Sarah. Později jí nabídne pozici stážistky a ona se zaplete se šéfem Gordonem, a nejen s ním…

Foto: archiv TV Prima

Joel, Julia a jejich dcera SydneyFoto: archiv TV Prima

Adamova šestnáctiletá dcera Haddie se mezitím snaží získat nezávislost, ale otec s matkou jí to jen komplikují, ať už jde o školní volby nebo o vztah s potenciálním přítelem. Její mladší bratr Max, který trpí Aspergerovým syndromem, ke všeobecné pohodě také zrovna nepřispívá. Adamovi se nedaří s ním normálně komunikovat a hledá všemožné způsoby, jak se mu přiblížit. Kristina začne chodit na terapii, a aby ji Adam podpořil, přidá se také.

Co se týče ostatních sourozenců, Julia zvažuje, zda mít druhé dítě s Joelem. Ten se tomu zpočátku brání, protože se bojí, že by neměl vůbec žádný osobní prostor, ale když ho Julia ujistí, že to tak nebude, s druhým dítětem souhlasí. Crosby se rozhodne, že oficiálně zpečetí svůj vztah s Jasmine, jenže neočekávaný vývoj situace způsobí, že je klanem odsouzen. Jasně září Lauren Grahamová v roli svobodné matky, která má nejvíce co ztratit. Ve vedlejších rolích se objeví Minka Kellyová jako Maxova lektorka a John Corbett jako nespolehlivý bývalý manžel Sarah, který se vrací, aby znovu navázal vztah s dětmi.

Adam je zahlcený rodinnými problémy, a navíc na něj má šéf Gordon stále větší nároky. Adam naváže kontakt se svým synem, který ho ignoroval a nezajímal se o něj.

Foto: archiv TV Prima

Sarah je na své dvě děti Amber a Drewa samaFoto: archiv TV Prima

Bravermanovy v USA milují

Velké úspěchy slaví seriál i v USA, kde nyní běží třetí série. A je jasné, že obsadit Lauren Grahamovou byla trefa do černého. Přestože se herečce známé ze seriálu Gilmorova děvčata nechtělo opět ztvárnit svobodnou matku, scénář ji přesvědčil. Navíc pro ni práce na seriálu Famílie znamenal i přelom v osobním životě. Během natáčení se totiž dala dohromady se svým kolegou Peterem Krausem, který hraje Zeekova syna Adama.

Foto: archiv TV Prima

Camille a Zeek se starají jak o svoje vnoučata tak o své dospělé dětiFoto: archiv TV Prima

Tak se dívejte, ať vám žádná zajímavá epizoda neuteče!

Reklama

Související témata:

Načítám