Hlavní obsah

Fashion kouzla pro větší poprsí

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Make-upem docílíte odstínů zvýrazňujících ňadraFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prsa jsou nejvíc diskutovanou ženskou křivkou. Nejste-li zastánkyní implantátů a chirurgického zvětšení, a vaše ňadra jsou drobná, určitě přemýšlíte, jak jim dodat na objemu. Máme pro vás několik vyzkoušených tipů, díky kterým se zaoblíte na správném místě!

Článek

Čáry máry s make-upem

Zvolila jste větší dekolt? Potom vám může pomoci i šikovně nanesený make-up, který rozetřete v dekoltu. Stačí správně použít kombinaci tmavších a světlejších odstínů. Skvělý efekt vytvoří i bronzing pudr nebo tělové mléko se třpytkami. Díky těmto kouzlům bude poprsí opticky vypadat plnější.

Push-up a nikdy jinak

Push-up podpsrsenky jsou spolehlivé pomocnice! Dokážou prsa zvětšit až o dvě čísla. Je ale nutné správně vybrat, aby vylepšily a neublížily. Vystýlky v košíčcích můžou být textilní nebo gelové, v podstatě poslouží stejně. Důležitý a nezanedbatelný je obvod podprsenky, který musí perfektně sedět, rozhodně si nepořizujte volnější, tím efekt zbytečně snížíte. Košíček si můžete naopak dovolit o číslo větší, pod oblečením se to nepozná.

Nabíráním ke zvětšení

Vybírejte si takové horní díly, které jsou v oblasti prsou řasené - sámky, nabírání do mašle, je to dokonce v této sezoně módní. Malým prsům sluší i výstřihy do tvaru „V", nejlépe když končí těsně nad prsním žlábkem. A znáte efekt rozepnutého knoflíku? Chce to upnutou košili nebo džínovou bundičku a nechat rozepnutý knoflíček těsně pod prsy.

Vyzkoušejte i změny barev v oblasti prsou, dobře se dají využít krátké úpletové zavazovací vesty, opticky v požadované oblasti nabudete. Módní korzety, nejlépe vzorované, jsou také pro vás, nechejte dvě tři poutka mezi prsy volnější, naopak „pod" pěkně utáhněte. Stejně poslouží i pásek, máte-li štíhlý pas, široké opásání, které je módní, je pro vás to pravé.

Foto: fotoajans.comMalá ňadra má i Calista Flockhart a umí je nositLesk a mat

Módní je v současnosti střídání lesku a matu. A je ideální právě pro menší poprsí. Jde o to, že když je lesklý pruh, například satén nebo taft, je přes prsa, opticky tyto materiály rozšiřují. I barevné odlišení v horní polovině trupu rozšiřuje, zejména když je barva světlejší na prsou než v dolní části. To je trik, nad kterým se zamyslete, až si budete pořizovat společenské šaty.

Malé drobné poprsí má Calista Flockhart alias Ally McBealová a nic si z toho nedělá. Ví, jaké šaty si pořídit, aby zaujala - vybírá si večerní šaty a halenky s výstřihem až k pupíku, které jsou v současnosti velmi módní a ženám s velkým poprsím nesluší resp. vypadají velmi neslušně.

A nač si dát při oblékání největší pozor?

Reklama

Související témata:

Načítám