Hlavní obsah

Granátové jablko - rozbuška v posteli!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Sex a granátové jablko? Skvělá kombinace!Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Má váš milý problém s erekcí, nebo dlouho nevydrží? Kupte mu granátové jablko a uvidíte tu proměnu!

Článek

Jablko plodnosti

Granátové jablko, plod stromu marhaníku, pochází z Orientu. Je označováno jako symbol plodnosti, jádra a listy vykazují vysoký obsah rostlinných hormonů prospěšných pro muže i ženy. Z granátového jablka se využívá především šťáva, ze které se dělá řada koktejlů a džusů. Nejznámější je orientální nealkoholický nápoj šerbet. Jde o chlazený nápoj z ovoce a cukru.

Pojďme se ale podívat na účinky tohoto jablíčka...

Je dokázáno, že jen jedna sklenice (každý den po večeři) džusu z granátových jablek pomůže mužům s erekcí. Jejich problémy s impotencí ustoupily a oni sami prohlásili, že na postelové hrátky byli připraveni daleko rychleji než kdy předtím. Dokonce i po vypití džusu se muži vášnivěji líbají. Tedy, nač ještě brát viagru? Nicméně granátové jablko by mělo mít účinky i na ženy. Historici a vědci věří, že Eva nesnědla obyčejné jablko - ale granátové...

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Granátové jablko je prospěšné v mnoha směrechFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Jak pomáhá?

Džus z granátového jablka obsahuje velké množství antioxidantů, které jsou "v akci" právě při prokrvení penisu. Dále obsahuje velké množství sodíku a cukrů, vitaminů B a C, fosforu, chloru, manganu, křemíku, zinku, vápníku, magnezia a také draslíku, který je nezbytný pro tvorbu a přenos nervových signálů. Kromě enormního obsahu hodnotných polyfenolů je také granátové jablko pověstné vysokou antioxidační silou - vyšší než u červeného vína nebo zeleného čaje.

Ale to ještě není zdaleka vše...

O granátovém jablku se už dávno ví, že je velmi úspěšné při snížení rizika srdečních chorob a při prevenci rakoviny prostaty - pravidelné popíjení džusu z granátových jablek ji může významně zpomalit. Dále výzkum prokázal, že tato jablka obsahují chemické látky, které omezují buněčné poškození a zřejmě ničí i rakovinné buňky.

Grenadina. Ach!

Ve Francii se zkvašením šťávy z granátových jablek vyrábí grenadina. Kdo by ji neznal?! Vždyť grenadinový sirup se používá především do koktejlů. Dále ho můžeme využít ve studené kuchyni a to přidáním do salátů. V teplé kuchyni nachází uplatnění v kombinaci s grilovaným masem a rybami.

Pozor ale na slupky a vnitřní přepážky, mají vysoký obsah hořkých látek, např. kyseliny taninové, která má stavěcí účinek. Jedlé části však naopak působí projímavě.

Tedy ať vám granátové jablíčko přnese hodně radosti a chuti, a nejen v sexu!

Reklama

Související témata:

Načítám