Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Z hermelínu, másla, žervé a sterilované kapie připravíte dokonalou pomazánku nejen na chlebíčky.

10 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 50 g másla
  • 1 lžíce listové petržele
  • 1 špetka soli
  • 80 g čerstvého krémového sýru
  • 2 ks hermelínu
  • 80 g sterilovaných kapií
  • 1 špetka pepře
Článek

Postup

01.

Změklé máslo zlehka ušlehejte se žervé. Přidejte nastrouhané hermelíny, pokrájené kapie a nasekanou petrželku. Vše osolte, opepřete a promíchejte.

Energetická hodnota celkem pro 1 porci
Energie1 349,23 kJ
Bílkoviny14,08 g
Tuky28,85 g
Sacharidy2,13 g
Sůl1,55 g
SAFA17,49 g
Vláknina0,34 g
Cukry1 g

Načítám