Článek
Postup
01.
Změklé máslo zlehka ušlehejte se žervé. Přidejte nastrouhané hermelíny, pokrájené kapie a nasekanou petrželku. Vše osolte, opepřete a promíchejte.

Foto: Archiv redakce
Z hermelínu, másla, žervé a sterilované kapie připravíte dokonalou pomazánku nejen na chlebíčky.
Změklé máslo zlehka ušlehejte se žervé. Přidejte nastrouhané hermelíny, pokrájené kapie a nasekanou petrželku. Vše osolte, opepřete a promíchejte.
| Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
|---|---|
| Energie | 1 349,23 kJ |
| Bílkoviny | 14,08 g |
| Tuky | 28,85 g |
| Sacharidy | 2,13 g |
| Sůl | 1,55 g |
| SAFA | 17,49 g |
| Vláknina | 0,34 g |
| Cukry | 1 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama