Hlavní obsah

Hitparáda kosmetických šíleností

Foto: Thinkstock

Pro krásu dokážeme udělat hodněFoto: Thinkstock

Reklama

Všechny se chceme líbit! Ale opravdu si někteří výrobci kosmetických „zázraků" myslí, že jsme hloupé? Protože nad některými „vynálezy“ na krásu zůstává rozum stát. Konečně posuďme to společně!

Článek

Obchodníci spoléhají na to, že ženy, které mají mindráky ze svého nosu nebo třeba zadečku, budou ochotné uvěřit tomu, že jim právě jejich kouzelný produkt pomůže. Nejvtipnější „hračičky“ pocházejí nejspíš od Japonců, kteří jsou svou koumavostí proslulí. Ani my ale nezahálíme – stačí chvíli sledovat různé teleshoppingy. Je až neuvěřitelné, co všechno jsou tam schopni nabízet a co hůř, i prodávat.

Přelepte si prsa

Nejsme spokojené s barvou našich bradavek? Žádný problém! Nač se trápit, když je řešení nasnadě! Stačí si pořídit gel Top Peach a aplikovat ho na bradavku. Na té se nám tak vytvoří lehce zabarvený film, který zakryje naši přirozenou barvu. A až nás nová prsa omrzí – stačí „samolepku“ jednoduše odlepit. Tubička údajně vydrží až na pět aplikací.

Sexy zadeček do vteřiny

Příroda nám nadělila malinké ploché pozadí? My ale toužíme po těch správných tvarech? Pojďme na to jednoduše a pořiďme si vycpávky. Stejně jako do podprsenky, můžeme sehnat vycpávky „Love My Bubbles“ na zadeček. Nabízí se v různých velikostech a tvarech, takže je jen na nás, jaké pozadí si vyčarujeme. Otázkou je, nakolik polštářky drží na svém místě a jestli náš partner nebude rozčarovaný, když z nás po svlečení ony vycpávky vypadnou.

Svůdné rty

Máme úzké rty a nechce se nám investovat do botoxu? Prý pomůže pumpička na ústa. Luscious Lips Kit nám slibuje dokonale plné rty. Ale jaká je realita? Vynecháme příbalový leták, podle kterého se naše ústa „přirozeně prokrví“. Pumpička nám totiž způsobí leda tak otoky. A to je pro výrobce zřejmě to samé jako „plné, svůdné a jemné rty“. Celá procedura navíc není zrovna nejpříjemnější, i samotný prodejce uvádí, že se nám mohou objevit „malé modřinky“.

Pevnější pleť? Pomůže maska!

Opravdu se spokojíme s obyčejnou pleťovou maskou, když je tu Face Trainer? Tuhle vtipnou masku bychom si měly nasadit na obličej, nosit co nejdéle a modlit se, aby nepřišli sousedé. Pohled na nás by jim totiž mohl způsobit záchvat smíchu. A v čem má spočívat tajemství Face Traineru? Maska má tlačit na naši pokožku a pro nás bude mnohem těžší používat mimiku. A tím máme údajně trénovat obličejové svalstvo. Nezní to lákavě?

Jak si zúžit nos?

Domníváme se, že náš nos je příliš široký? Použijme originální kolíček na nos, který vyrábějí Japonci. Nosme ho kdykoli jsme doma, spěme s ním a naučme se dýchat pusou. Výrobce nám slibuje, že se nám nos nakonec tlakem zúží.

Tak co říkáte? Krása za každou cenu není pro nás, že ano?

Viděla jste i vy nějakou vtipnou kosmetickou pomůcku? Nebo jste naletěla a koupila si věc, která vůbec nefungovala? Pobavte se o tom společně s námi v diskusi!

Reklama

Související témata:

Načítám