Hlavní obsah

Hitparáda sexuálních trapasů

Foto: Thinkstock

Sexuální trapas zažil snad každýFoto: Thinkstock

Reklama

Sexuální trapasy... Málokdo měl to štěstí, že se mu drobná či větší „postelová" havárie vyhnula. Nouze o ně není hlavně v období mladické nerozvážnosti, kdy teprve poznáváme svět něhy a milování. To jsou pak přešlapy tím, čím se bavíme u vína o několik dalších let později. S čím se ale potýkáme nejčastěji? A jaká místa jsou pro sex velmi nebezpečná?

Článek

O trapasech něco ví například pětadvacetiletý Tomáš z Prahy: „Nikdy nezapomenu, jak jsem stylově vstoupil do světa pod dívčími sukněmi,“ směje se nad otázkou, jaký trapas kdy prožil, když měl v náruči ženu. „Bylo mi 15 let. Frajersky jsem nechal z kapsy u kalhot čouhat čerstvou občanku a vedl si do kina slečnu o rok starší. Jelikož to nebylo poprvé a už jsme se znali, dovolil jsem si i menší osahávání. Překvapila mě. Najednou si zavedla moji ruku pod svoji sukni. No jéje, tak se stalo mé první rande se ženským přirozením neskutečně vzrušující,“ zasněně vypráví Tomáš.

Světlo odhalilo krutou pravdu!

A začne se smát podruhé. „Začal jsem prstem rejdit v těch jejích nejsvětějších místech a vzpomínám si, jak moc se mi líbilo, že je všechno takové vlhké. Film skončil, já ruku spokojeně odsunul, světla v sále se rozsvítila. Ona ale vytřeštila oči tak, až ve mně opravdu hrklo. Od krve byla nejen její světlá sukně, ale i sedačka a moje ruka, na kterou jsem nevěřícně zíral já, vedlejší spolusedící a vůbec zbytek naší řady. Nemusím snad dál vyprávět, že začala hystericky brečet a utíkat na záchod. I když já osobně jsem z toho žádnou vědu nedělal, asi se styděla, nebo co. Vyhýbala se mi, takže už jsem měl, jak se říká, po žížalkách,“ otevřeně přiznává dnes již o deset let starší programátor. To chudák slečna si asi trauma nese dodnes…

Ale to se prostě stává. A samozřejmě že ne jenom jí a Tomášovi. Na základě zkušeností a historek známých, kamarádů a blogařů, kteří se nebojí o sexuálních trapasech promluvit, patří mezi nejčastější „sexuální skandály a kalamity“ následující situace:

Foto: Thinkstock

Jako teenageři vnímáme trapas obzvášť citlivěFoto: Thinkstock

Že je sex disciplínou poměrně vážnou, dokládají také nejčastější zranění.

10 nejčastějších zranění při sexu:

  1. Natažený sval
  2. Zranění zad
  3. Popáleniny od koberce
  4. Skřípnutí krku
  5. Otlučené lokty a kolena
  6. Odřeniny ramen
  7. Vyvrtnuté koleno
  8. Podvrtnuté zápěstí
  9. Vyvrtnutý kotník
  10. Zvrácení prstu

Zdroj: Korzo

Třeba je ale na vině hlavně výběr místa pro milování. V posteli jako takové se toho moc nepřihodí (snad kromě známého vtipu, kdy se žena padající z koně uhodí o noční stolek, nebo pokud v klacíku náhle nelupne…). Pomineme-li tyto katastrofy, existuje mnoho míst, která s sebou nesou jistá rizika (viz box).

Co dělat v případě nouze? Zasmát se!

Pokud už tedy k nějaké havárii, trapasu v posteli nebo mimo ni dojde, co dělat? „Nejlepší je se tomu zasmát," doporučuje sexuolog Petr Weiss. Ale upozorňuje na fakt, že ne každý je toho schopen. „Například ženy si veškerá selhání a trapasy dost často dávají za vinu víc než muži. Říkají si, že nejsou pro milence dost dobré. Ovšem všeobecně je to tak, že většinou se partner cítí hůř než viník." Partner totiž nějaký ten prohřešek nemusí tak docela pochopit a vstřebat. A proto by se měla bizarní situace zlehčit zmíněným smíchem, protože ten uvolňuje napětí. S humorem jde zkrátka vždycky všechno líp.

Bez něj by se například jedna paní doktorka musela studem propadnout. „Moje první zkušenost s ejakulací se bohužel váže k ordinaci praktické lékařky, když mi bylo -náct,“ popisuje třicetiletý Roman z Plzně. „Na preventivní prohlídce mi prohlížela penis i varlata. Vzrušil jsem se a nemohl zabránit tomu, abych na ni nevystříknul,“ popisuje bez obalu. A dodává, jak vtipně vyšetřující žena reagovala. „Podala si kapesník, setřela ze sebe sperma, usmála se a řekla mi, že ji těší, že má na tak mladého a hezkého hocha vliv. Kéž by se jí prý tohle stalo i za deset, patnáct let, až bude starší,“ dodává účetní. Kdo ví? Třeba do té samé ordinace jednou vezme svého syna.

A jaký trapas v ložnici či mimo ni se stal vám? Jste v tomto směru bezúhonní, nebo snad budete mít ve stáří na co vzpomínat? Napište nám do diskuse, jak jste na tom se statistikou sexuálních havárií!

Reklama

Související témata:

Načítám