Hlavní obsah

Hitparáda vtipů o ženách

Foto: Thinkstock

Vtipů o ženách a jejich slabůstkách je nespočetFoto: Thinkstock

Reklama

Celý rok na našich stránkách řešíme problémy s láskou, módou či tím, jak docílit ideální postavy. Dost často přetřásáme muže, někdy si z nich utahujeme, někdy je tak trochu zdrbneme. Ale co takhle alespoň jednou (když je ten Apríl) zastřílet do vlastních řad? Pojďme si udělat legraci samy ze sebe a zasmát se těm nej vtipům o ženách!

Článek

Jsou jich nejspíš miliony! Vtipy, které si utahují z žen, nikdy nedojdou. Své o tom vědí blondýnky, tchyně, ale i manželky a milenky. No posuďte samy…

Hloupá blondýna

Teorií o tom, jak tato nekončící série vtipů o blondýnkách vznikla, je nespočet. Možná je vymýšlejí brunety, které žárlí na úspěchy blondýnek u mužů. Nebo je vymýšlejí muži, kteří u světlovlásek moc úspěšní nejsou. Nebo že by je vymýšlely samy blondýny? No to asi ne, to by musely být úplně hloupé!

Zlá tchyně

Co se týče počtu vtipů, tchyně si s blondýnami rozhodně nezadají. Ale je vážně každá tchyně tak moc nesnesitelná? Samozřejmě že ne, ale když už vás nějaká taková osoba dusí, proč se tomu alespoň v rámci možností nezasmát? A navíc, těch vtipů je tolik, že v tom rozhodně nejste samy.

Typická žena? K smíchu

Existuje také celá škála vtipů na adresu žen bez ohledu na barvu vlasů, stav či náboženské vyznání. Tyhle fórky si totiž na paškál berou údajně typické ženské vlastnosti, jako je třeba užvaněnost. Samozřejmě dobře víme, že je to hloupost, proto se tomu můžeme jedině zasmát…

Foto: ThinkstockMuži si z nás rádi utahujíŽena a muž – vražedná kombinace

Tak jako si ženy stěžují na muže, stěžují si i muži na své drahé polovičky. A i když je to někdy k nevydržení, je to nádhera. Vždyť by nám bez těch „nepořádných, necitlivých barbarů, co strašně chrápou a smrdí jim nohy“ bylo děsně smutno. A oni by bez nás „užvaněných, nelogických, věčně se dietami trápících květinek“ byli taky nahraní.

Co říci na závěr? Snad jste se alespoň trochu zasmály, a až vám někdy zase do smíchu nebude, zkuste si odříkat tuto ženskou modlitbu:

„Pane, dej mi moudrost, abych pochopila muže. Pane, dej mi lásku, abych mu odpustila. Pane, dej mi trpělivost na jeho nálady. Jen mi, Pane, proboha, nedávej sílu, nebo ho zabiju!“

Reklama

Související témata:

Načítám