Článek
Postup
01.
Ve vodě s octem nechte rozpustit cukr, osolte a opepřete. Očištěný hlávkový salát natrhejte na kousky a před podáváním promíchejte s připravenou zálivkou.

Foto: Archiv redakce
Klasika nikdy neomrzí, stejně jako hlávkový salát s octovou zálivkou. Poměry si klidně upravte podle chuti.
Ve vodě s octem nechte rozpustit cukr, osolte a opepřete. Očištěný hlávkový salát natrhejte na kousky a před podáváním promíchejte s připravenou zálivkou.
| Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
|---|---|
| Energie | 315,57 kJ |
| Bílkoviny | 4,23 g |
| Tuky | 0,65 g |
| Sacharidy | 13,6 g |
| Sůl | 1,22 g |
| SAFA | 0,13 g |
| Vláknina | 4,57 g |
| Cukry | 10,06 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama