Hlavní obsah

Holky od bobří řeky? Zarostlé klíny už zase frčí!

Foto: Thinkstock

Ženy si prý přestávají holit intimní partie. Jak to máte vy?Foto: Thinkstock

Reklama

Ochlupení je zpět! Jedna z posledních studií uvádí, že ženy se již neobtěžují s údržbou svých klínů a společně se svými partnery preferují přirozený vzhled. Držíte s nimi krok, nebo houští nefandíte?

Článek

Nejnovější zprávy ukazují, že možná nastal čas, kdy ženy přestanou utrácet za horké vosky, lasery, žiletky, všechny ty depilace a epilace, které nabízí kdejaký kosmetický salon. Že by se (zase) vrátila doba ženského bohémství a volnosti? Vypadá to tak!

I když v pornografickém průmyslu se málokdy objevují „ženy od bobří řeky“, oficiální výsledky britského průzkumu společnosti UK MEDIX dokladují, že v praxi si údajně ženy s chloupky hlavu příliš nelámou.

Návrat do 70. let

Pokud vás zajímá, co je momentálně trendy, tak 51 procent respondentek z celkových 1870 dotazovaných, které on-line odpověděly na otázky zmíněné lékárny, otevřeně přiznalo, že si chloupky nějakým způsobem upravuje, kdežto 45 procent dam se s holením svého pubického ochlupení vůbec neobtěžuje, protože už jen činnost samotná je velmi otravná a časově náročná. Co na to muži?

Je to k neuvěření, ale celých 62 procent dam odhalilo, že partner nemá s jejich porostem v klíně žádné problémy, neboť tak nějak sám od sebe preferuje přirozenější vzhled! (Tato informace těší převážně „našeho chlapa" Josefa Hausmanna, který si myslí, že chlupy jsou sexy.)

Foto: Thinkstock

Dovolily byste svému partnerovi, aby vás zbavil chloupků v tříslech?Foto: Thinkstock

Módní vlna celebrit

Autoři ankety uvádějí, že výsledky vlastně nejsou překvapivé, neboť i některé známé tváře se aktuálně přiklání k tomu, aby chloupky zůstaly na svém místě. Řeč je o herečce Gwyneth Paltrow nebo provokatérce a zpěvačce Lady Gaga.

Jenže ani názory celebrit či výsledná čísla ankety pochopitelně nezabrání zbytku veřejnosti v tom, aby si myslela svoje, a proto se lidé rozdělili na dva tábory.

Muži. Koho doopravdy chtějí?

Jeden muž zastává názor, že přece již dávno nežijeme v pravěku, takže chlupy patří pod žiletky, ten druhý hlásá cosi o funkci ochlupení, které chrání přirození, a že si ho příroda nevymyslela jen tak pro srandu králíkům.

Který názor převažuje? Zlatá střední cesta! Většina mužů se přiznává k tomu, že mají radši, když v klínech svých partnerech nachází aspoň něco (třeba proužek), a to z jednoho prostého důvodu.

„Je to jednoduché. Mám tři dcery, takže pro mě není snadné, když se manželka vyholí úplně na koleno. Připadám si jako pedofil,“ svěřuje se anonymně jeden z účastníků diskusního fóra s tím, že „absolutní holátka“ nejsou nic pro opravdové muže. Takže, co takhle svěřit svůj klín do rukou partnerových a nechat práci se žiletkou na něm? To prý taky není ono!

Foto: Thinkstock

Mužům podle nového průzkumu zarostlý klín jejich partnerek nevadí...Foto: Thinkstock

Partnerská spolupráce. Funguje?

Třicet tři procent dotázaných žen v rámci toho samého výzkumu uvedlo, že vlastní holení je riskantní, a vyholování partnerem (například i během milostné předehry) ještě riskantnější, takže ostrý nástroj svěří milenci do rukou jen nefalšované odvahy. Snad proto se 27 procent žen uchyluje k profesionálnímu voskování a 15 procent používá krémy v pohodlí domova. A co současná módní vlna?

Metoda, jak oslnit

Pokud i vy razíte cestu „zlatého středu“, kdy si v klíně ponecháváte aspoň něco, možná se vám i milenci bude líbit tak zvaný vajazzling. Jedná se o genitální výzdobu s použitím blyštivých kamínků různých barev, které po odstranění všech nežádoucích chloupků, většinou voskovou metodou, mohou utvořit obrazec či třeba nápis.

Foto: Eve.com

Jak se vám líbí zdobení zvané vajazzling? Nezkusíte ho také?Foto: Eve.com

Jeho propagátorkou je především herečka Jennifer Love Hewitt známá třeba ze seriálu Posel ztracených duší. Efekt však vydrží pouhých pár dní a ještě to celé stojí dost peněz. Originalita je holt drahá.

A co vy, preferujete zarostlé klíny, nebo si myslíte, že jim dávno odzvonilo?

Reklama

Načítám