Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 16. 2.

Foto: DavideAngelini, Shutterstock.com

Foto: DavideAngelini, Shutterstock.com

Reklama

Využijte podporu vesmíru a nahlas jasně formulujte, co vlastně chcete a potřebujete. Miláček se nejspíš podiví, proč jste to neřekly už dřív. Vaše představy považuje za splnitelné a kvůli nim se s vámi určitě hádat nebude. Ostatně mu lichotí, že sex berete jako super způsob na uvolnění. Pomilovat se prostě musíte. Když to neuděláte, nedokážete usnout.

Článek

Beran 

Při dnešní planetární energii máte na lásku, a zejména na sex spoustu energie. Dejte si však pozor, abyste se neprosazovaly způsobem, který by miláčka vytáčel. Zejména Býci a Panny netouží ani tak po divoké dračici, jako po vlídné a romantické milence, se kterou si můžou navzájem plnit přání.

Býk

Sex můžete během dne provozovat kdykoli a pořád bude příjemný i vzrušující. Kdybyste si však chtěly vychutnat také gejzíry citů, počkejte do 21.43 hodin. Luna se dostane do vašeho sektoru romantiky a lásky a postará se, abyste se s partnerem uměli a dokázali navzájem na sebe naladit. Výsledkem bude okouzlující večer, který se protáhne hluboko přes půlnoc.

Blíženci

Do 21.43 hodin, kdy je Luna ve vašem sektoru komunikace, se vám ve vztahu bude dařit. Miláček bez velkého vysvětlování pochopí, co po něm chcete, a ze všech sil se vaše přání pokusí splnit. Právě proto byste se sexem neměly otálet. Když se stihnete pomilovat v době, kdy je vám Luna příznivá, užijete si to oba s chutí a naplno.

Rak

S city si nezahrávejte. I když máte při úplňku sklony flirtovat a s ostatními si pohrávat, měly byste se krotit. Zejména kolem 15.30 hodin hrozí, že to, co vy myslíte jako trochu odvážnější žert s erotickým podtextem, někdo vezme vážně. Navíc si to může vyložit jako skryté vyznání lásky.

Lev

Konjunkce Venuše s Marsem vnáší do vztahů nejen lásku, ale i vědomí zodpovědnosti. Je tedy potřeba, abyste si v sobě udělaly jasno dřív, než o někoho začnete usilovat. Pokud zjistíte, že vám dotyčný přitahuje jen proto, že vás přehlíží a nevěnuje vám dostatečnou pozornost, je to malicherný důvod. Pak riskujete, že ho sice získáte, ale vzápětí vás přestane bavit.

Panna

S láskou budou poněkud potíže. Miláček má pocit, že sex je nejlepší způsob, kterým si vylepší mizernou náladu. Vám se však do ničeho takového nechce. Dobře si uvědomujete, že by se lehce mohlo stát, že by kvůli nervozitě mohl v posteli selhat, což by jeho stres ještě umocnilo. A z toho, že se mu vůbec nic nedaří, by nakonec vinil i vás.

Váhy 

Při Luně ve svém sektoru přátel přemýšlíte víc o kamarádech než o vlastním partnerovi. Navíc si konečně přiznáte, že se mezi nimi vyskytuje minimálně jeden, který by podle vašeho názoru stál za hřích. Je pouze na vás, co s tím uděláte. Zdravý rozum vám sice velí, že máte všechno nechat tak, jak to je, ale vy ho moc poslouchat nechcete.

Štír

S láskou si starosti nedělejte. Vrásky vám nenadělají ani příliš dotěrní ctitelé. Ty dokážete díky své výmluvnosti srovnat tak, že se dobrovolně stáhnou do pozadí. Navíc zvolíte tak vtipný způsob, že se na vás nemůžou ani zlobit. Veškerou erotickou energii si šetříte pro partnera. S tím vás v posteli čekají mimořádné zážitky.

Střelec

V milostných sférách problémy nejsou a nebudou. Zejména do 21.43 hodin, kdy je Luna ve Lvu, si sex dokážete pořádně užít. Je to dáno i tím, že umíte miláčka instruovat, co a jak má dělat, aby vaše erotické hrátky stály za to. Nejdřív bude trochu nedůvěřivý, ale když zjistí, že to funguje, začne se snažit.

Kozoroh

I když vám rozum říká, že se jednoho, lehce erotického snu máte vzdát, protože stejně nikam nevede, srdce vám v tom brání. Zkuste využít stoupající vliv konjunkce Venuše s Marsem, který vrcholí v 15.30 hodin, a s její pomocí zahájit frontální útok. Když to nevyjde, stáhněte se. Osud vám prostě v tomto směru nepřeje, protože vy uděláte všechno, co se dá.

Vodnář

Sex vás baví, ale zároveň je pro vás pokušení. Když vám někdo nabídne erotické dobrodružství, dá vám dost práce, abyste si vysvětlily, že to není nic pro vás. Navíc na vás dotyčný tlačí způsobem, který vás rozčiluje. Jakmile vás někdo nutí do aktivit, které se vám nelíbí, vzbouříte se. Klidně mu řeknete, že nemusíte mít všechno a že bez sexu s ním rády obejdete.

Ryby

Ve vztahu vsadíte na jistoty a stabilitu. O něčem novém, co by mohlo zpestřit váš partnerský nebo erotický život, nechcete ani slyšet. Když s něčím takovým miláček vyrukuje, klidně mu otevřeně povězte, že vám sex vyhovuje takový, jaký je a na jaký jste zvyklé. Naštěstí se s tím smíří bez dalších řečí.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám