Hlavní obsah

Horoskop na tento týden: Jste vzdušné znamení? Tak to se radujte!

Foto: Patramansky Oleg, Shutterstock.com

Vzdušná znamení se budou mít báječně. Jupiter je totiž od tohoto týdne na jejich straněFoto: Patramansky Oleg, Shutterstock.com

Reklama

Tento týden se mohou radovat zejména vzdušná znamení. Ve středu totiž po dlouhých dvanácti letech vstoupí do Vah planeta štěstí Jupiter a setrvá zde až do první dekády října 2017!

Článek

Dařit se ale bude vám všem! Vraťte se k aktivitám, v nichž jste v minulosti pohořeli, a je jedno, které oblasti života se týkají. Na nebi bude v harmonické vazbě Slunce s mocným Plutem a tato konstelace vám propůjčí vytrvalost. Přímo vás nabádá, abyste nevzdávali zdánlivě prohranou bitvu, protože nepřízeň osudu dokážete zvrátit ve svůj prospěch!

Beran (21. 3.–21. 4.)

Aniž by to byl váš záměr, neuvěřitelnou mazaností opakovaně něco získáte na úkor druhých. Jak dny poplynou, budete čím dál ambicióznější a dravější, ale žádný strom neroste do nebe! Vše nasvědčuje tomu, že získáte vedoucí pozici, ale když se vám to podaří pomocí ostrých loktů, dlouho potrvá, než si získáte důvěru a respekt kolegů, kteří se stanou vašimi podřízenými.

Býk (22. 4.–21. 5.)

Radu u vás budou hledat lidé, k nimž pro rozumy obvykle chodíte vy. Mnohdy vás zasvětí i do svého soukromí, což vám pořádně zvedne sebevědomí, ale věčně poslouchat problémy druhých vás psychicky hodně vysílí. Během víkendového volna byste si proto měli dopřát relaxaci, ale nikoli se skleničkou alkoholu v ruce, to by vaše ledviny neustály!

Foto: JP WALLET, Shutterstock.com

Býci se budou cítit vyčerpáni starostmi druhých, které se na ně povalíFoto: JP WALLET, Shutterstock.com

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

Peníze vám v tomto týdnu budou padat do klína jakoby samovolně, mnohé dokonce naznačuje, že přijdete k nemovitému majetku či cenné, starožitné věci, a to například prostřednictvím dědictví či rozvodu. Ve dnech víkendu raději zůstaňte doma. Když vyrazíte za kulturou, patrně budete zklamaní, protože akce bude odložena na neurčito. I umělci prostě občas marodí!

Rak (21. 6.–22. 7.)

Když půjde o intimní vztah, neberte ohledy na lidské řeči! Pravděpodobně se rozhodnete opustit naprosto nefunkční svazek, ale snad všichni vám do toho budou mluvit. Příbuzní na vás budou dokonce vyvíjet nátlak, tomu však nepodlehněte. Zásadně nikomu nic nevysvětlujte, připomínejte si, že to je váš život, nikoli jejich. Setrvávat v partnerství ze soucitu přece nejde donekonečna!

Lev (22. 7.–22. 8.)

Vaše tělo bude fungovat jako radar. Poslouchejte ho, protože vám odhalí případné zdravotní neduhy a upozorní na oslabené orgány, na které byste se měli soustředit a před podzimem je posílit. Bylinky ale vše vyléčit nedokážou, což se týká hlavně problému se zuby a kostmi. Případnou návštěvu lékaře neodkládejte, protože půjde o banální zákrok, z něhož vůbec nemusíte mít strach!

Foto: IAKOBCHUK VIACHESLAV, Shutterstock.com

Lvi si musí dát velký pozor na zuby a v případě potíží hned běžet k zubaři!Foto: IAKOBCHUK VIACHESLAV, Shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

Rostoucí zisky zaznamenáte v případě, že jste v minulosti moudře investovali. Nadarmo se přece neříká, že peníze dělají peníze, a vy si pravdivost tohoto rčení ověříte ve třetí dekádě září. Podmínkou je, že se nebudete bát riskovat, a co vyděláte, opět vložíte do krátkodobých cenných papírů nebo depozitních certifikátů.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Velmi často se zamyslíte nad smyslem života. Horoskop vám proto radí jít svému podvědomí naproti prostřednictvím meditačních technik, vhodná je například jóga nebo pozorování plamene svíčky. Ujasnit byste si měli zásadní věc, čeho chcete dosáhnout, a tento pomyslný plán si zakódujte do paměti. O realizaci se postará Jupiter ve vašem znamení.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Spoustu nových přátel získáte na sociálních sítích, ale nekouká z toho pouze virtuální kamarádství. Tak si budete notovat v názorech i zálibách, že se sejdete, a nikdy toho nebudete litovat! Bude se totiž jednat o osoby, které jen tak něco nerozhodí, a když budete potřebovat pomoc, neuslyšíte alibistické: „Nemám čas…“

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Investovat budete nejen peníze, ale i volný čas, do své kariéry a společenského postavení. Podnikáte-li, tak do reklamy na své výrobky. Díky tomu budete mít pořád napilno, proto vám prospěje, když omezíte koníčky. Bude se totiž jednat například o lukrativní práci, zajímavou zakázku nebo veřejný post, a to si nenechte proplout mezi prsty. Taková příležitost se hned tak nebude opakovat!

Foto: nenetus, Shutterstock.com

Střelcům se bude dařit v podnikání. Na zábavu nebude zbývat časFoto: nenetus, Shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Pokud vaše kariéra ustrnula na mrtvém bodě, Jupiter vám to umožní změnit, ale zadarmo to nebude! Chybí-li vám rigorózum či atestace, na nic nečekejte a přihlaste se ke zkoušce. Případně si ve večerním kurzu rozšiřte vědomosti v oboru, který vás živí. Zdokonalte se i v cizích jazycích, abyste měli zaměstnavateli co nabídnout!

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

Za přispění úžasné intuice budete řešit problémy dřív, než nastanou! Nezaskočí vás žádná situace, ale druhé můžete svým neomylným vhledem do budoucnosti šokovat. Průšvih vycítíte na dálku, tím ochráníte sebe, jakmile ale začnete konat dobré skutky a lidi kolem varujete, narazíte. Vděku se nedočkáte, protože obvykle půjde o záležitosti, které se snažili před ostatními zatajit, jenže vy je prokouknete.

Ryby (19. 2.–20. 3.)

Žijete-li osaměle, dostanete příležitost navázat stabilní, dlouhodobý vztah. Zadaní si budou opět plnými doušky užívat sexuálních radovánek jako v době líbánek! Spokojeni budete i v případě, máte-li dluhy. Dostanete nápad, jakým způsobem je sprovodíte ze světa, a přestože si zpočátku vůbec nebudete věřit, v neděli budete mít pocit, že si vás Fortuna vyloženě oblíbila!

Tak co? Těšíte se, nebo nemáte na co?

Reklama

Načítám