Hlavní obsah

Horoskop: Tento týden budou padat hvězdy. Co přinesou vašemu znamení?

Foto: shutterstock

Řídí váš život horoskop, nebo jste jen zvědavi, co si o vašem následujícím týdnu hvězdy myslí?Foto: shutterstock

Reklama

Tak už je tu zase týdenní horoskop. Jak vám vyšla naše minulá předpověď? Jestli jsme se trefili či dobře poradili, čtěte pozorně, co vás čeká tentokrát!

Článek

Tento týden určitě sledujte noční oblohu! Pozorovatelný totiž bude meteorický roj Perseidy neboli Slzy svatého Vavřince, který bude mít největší intenzitu v pátek.

O padajících hvězdách se traduje, že plní přání, a protože se Merkur a následně i Venuše budou pohybovat naproti Neptunu, přejte si jediné, aby vás nikdo neoblafl a neobelhal. Tato konstelace totiž vždy ukazuje na všemožné intriky a nečestné jednání, proto rada horoskopu pro všechna znamení zní: Nenechte se připravit o objektivitu planými přísliby, jinak sami nakročíte do spárů lhářů a podvodníků!

Beran (21. 3.–21. 4.)

Vyhýbat byste se měli lidem, kteří žijí jen svojí prací a profesními úspěchy. Každý občas nadsazuje, ale tento týden to bude extrémní, kdy mnozí dokážou z banality udělat událost světového formátu. Začali byste mít pocit, že jste vlastně vůbec nic nedokázali, a následovala by deprese, z níž byste se probrali až během víkendu. I když nejste příznivci okultismu, skvěle si psychicky odpočinete při čtení literatury o tajných řádech a tajemných místech. Tak raději zvolte samotu s knihou v ruce, tak vás snad žádný upovídaný otrapa nenajde!

Býk (22. 4.–21. 5.)

Úplně byste se v první polovině týdne měli odstřihnout od všech společenských událostí, volno strávit se svými nejbližšími a nikoli s přáteli. Jeden noční flám by totiž skončil ostudou, oprávněné výčitky byste poslouchali ze všech stran ještě příští týden, a to přece nemáte zapotřebí! Pokud jste nezadaní, během víkendu nastane zásadní obrat. Vše ve vašem horoskopu ukazuje na osudovou lásku, přímo fatální zamilovanost. Skvělé je, že vás bude spojovat nejen tělesná přitažlivost, ale i stejné zájmy a souzníte také v životní filozofii!

Foto: shutterstock

Býk by se měl vykašlat na mejdany s kamarády a měl by někam vytáhnout své nejbližšíFoto: shutterstock

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

I sebemenší domácí hádku budete v myšlenkách následně probírat v zaměstnání. To samozřejmě nezní moc pozitivně, protože být duchem jinde a přitom pracovat půjde těžko. Tak se snažte vyhýbat sporům, o nic zásadního totiž nepůjde. Pod vlivem silného znamení Panny budete mít tendenci bazírovat na maličkostech, které vás obyčejně nechávají v klidu, vlastně si jich ani nevšimnete. Ve druhé polovině týdne budete mít ideální horoskop pro realizaci větších investic, zejména pořízení vlastního bydlení nebo dopravního prostředku.

Rak (21. 6.–22. 7.)

Měnit názory, porušovat různá pravidla a dopravní předpisy budete v první polovině týdne jako na běžícím pásu. Bude zázrak, když si nevykoledujete pokutu! Ani na vaše sliby nebude spolehnutí. Naštěstí ve druhé polovině týdne budete naprosté jedničky ve vyjednávání. Když tedy bude nutné někoho si udobřit, podaří se vám to snadno! Nicméně v akci bude Pluto, a přestože budete mít pocit, že už je vše zapomenuto, splete se. Nějaký prohřešek vám jistý „dobrák“ během víkendu vyčte. Vy ale budete psychicky silní a zvládnete to.

Lev (22. 7.–22. 8.)

Pozor si dávejte v první polovině týdne na peníze, a to nejen na ulici, v obchodních centrech, ale i u vody, když se budete koupat. Chvilka nepozornosti by vás mohla přijít hodně draho! Když už se něco takového stane, zachovejte klid. Koncem týdne nastane velká změna ve vašem zaměstnání. Patrně budete muset převzít práci za nezodpovědného opozdilce, který se v dohodnutém termínu nevrátí z dovolené. Nadřízené ale následně ani nenapadne něco měnit, vy zůstanete sedět na „lepší židli“ a Venuše je příslibem i vyššího platového ohodnocení!

Foto: shutterstock

Lev se konečně dočká ocenění za svou píli a spolehlivost. V práci by ho dokonce mohli povýšit!Foto: shutterstock

Panna (23. 8.–22. 9.)

Uberte hned zkraje týdne ze svých požadavků, protože na ostatních budete chtít nemožné! Bude vám chybět míra i soudnost, a když si to včas neuvědomíte, vaše mezilidské vztahy se kolem středy ocitnou v troskách. Naštěstí když se chce, dá se urovnat všechno, a vám se to podaří ve víkendových dnech, které budou svým způsobem připomínat pohádku s dobrým koncem. Začnou se s vámi totiž bavit i lidé, kterým v průběhu týdne pořádně hnete žlučí. Máte-li dospělého potomka a v neděli vás poprosí o rozhovor, zhluboka se nadechněte. Mnohé naznačuje příchod dalšího človíčka do vaší rodiny!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Co se děje v práci, hoďte za hlavu a v první polovině týdne se starejte o vlastní zdraví. Zejména když vám až příliš často otékají kotníky nebo vás trápí zažívání, absolvujte kompletní lékařskou prohlídku. Budete klidněji spát, protože se patrně dozvíte, že příčinou potíží je zdánlivá banalita, a to malý přísun vlákniny a nedostatečný pitný režim. Během víkendu se vám podaří husarský kousek. Máte-li v rodině jedince, který ostatním nesmí překročit práh bytu, pozvěte ho na návštěvu a svolejte snad všechny příbuzné. Nikdo si nedovolí ani pípnout, protože z vás bude vyzařovat velká autorita.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Vaše fantazie bude v první polovině týdne obdivuhodná, což prospěje zejména těm, kteří se živí kreativitou. V každém případě však zvažujte každé slovo. Jinak vás někdo nařkne, že si vymýšlíte, abyste byli zajímaví. Jenže pravdu nikomu nevysvětlíte. Během víkendu si naopak pouštějte pusu na špacír podle libosti. Úžasnými průpovídkami totiž dokážete rozesmát i hodně frustrované jedince. Máte-li špatné vztahy se sourozenci či příbuznými, zajděte k nim aspoň na chvilku. Vše proběhne bez hádek, a horoskop dokonce naznačuje, že společně vyrazíte na výlet.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Hledáte-li práci, až do středy si dejte pohov, raději každé ráno popadněte košík a vyrazte na houby. Budete si totiž mírně řečeno sedět na uších a z toho je jasné, že by pohovory skončily katastrofálně. Ještě horší situace by mohla nastat, pokud máte hodně hluboko do kapsy. Pro klid v rodině byste klidně přistoupili na brigádu za málo peněz, což by byla chyba! Ve dnech víkendu prostřednictvím dobré známé dostanete nabídku, která bude odpovídat vašim představám a bude příslibem i slušné kariéry, tak nic neuspěchejte!

Foto: shutterstock

Střelci by se neměli nervovat ze ztráty zaměstnání. Zajít aspoň občas do přírody jim pomůže najít ztracenou rovnováhuFoto: shutterstock

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Nebuďte překvapení, když se až do středy budete pořád s někým hádat. Z fantazírování některých jedinců totiž budete mírně řečeno jurodiví. Pravda je, že se budete rozčilovat oprávněně, protože vyslechnete pořádné nesmysly. Ve druhé polovině týdne uděláte první krok do lepší budoucnosti. Rozhodnete se rozšířit si vědomosti, a dokonce za kurz nebo víkendový seminář budete ochotní zaplatit nemalou sumičku. Intuice vám napoví, že to nepotrvá dlouho, kdy se vám nové informace budou hodit. Již v první dekádě září si ověříte, že jste situaci v zaměstnání předvídali správně.

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

Scházet byste se měli v první polovině týdne pouze s lidmi, kteří nemají finanční problémy. Jinak nepotrvá dlouho a do prázdné peněženky se budete dívat vy, protože půjčíte každému, kdo na vás udělá smutné oči! Od čtvrtka se začnete poněkud stranit lidí. Aspekty Venuše naznačují milostný vztah, který se budete snažit utajit, což se vám s retrográdním Plutem v sektoru problémů bude dařit jenom chvilku. Máte-li trvalý vztah a funkční rodinu, každý krok zvažte, neboť nevěra se neutají, a v první dekádě září byste mohli najít ve schránce návrh na rozvod!

Ryby (19. 2.–20. 3.)

Připomínky a kritika, které se na vaši hlavu sesypou v první polovině týdne, příjemné nebudou, ale snažte se to ustát v klidu. Ideální bude, když vůbec nezareagujete, prostě si hrajte na mrtvého brouka. Na mušku si vás budou brát lidé, kteří vlastně jen z principu pořád na někoho hudrají, a vy pro ně tentokrát budete snadný terč. O přesném opaku, než na svoji adresu uslyšíte, vás ve druhé polovině týdne přesvědčí někdo z kamarádů. Patrně ve společnosti zazáříte a dotyčný váš úspěch ještě nadsadí!

Co si myslíte, jsou vaše vyhlídky růžové?

Reklama

Související témata:

Načítám