Hlavní obsah

V hlavní roli: pes

Foto: Falcon

Bolt - pes pro každý případFoto: Falcon

Reklama

Koho máte raději? Nového hrdinu psích filmů Bolta, nebo dáváte přednost starým dobrým dalmatinům? Toužíte si založit hotel pro psy? Vyberte si z naší pestré nabídky nových i starších psích filmů!

Článek

Starší pohádky? Na DVD!

Kdo by je neznal! 101 puntíkatých černobílých psů, kteří se narodí dvěma hodným páníčkům. Jejich rodinná přítelkyně Cruella De Vil však má pocit, že dalmatin není pes jen na mazlení, ale také na parádu. Zachrání se inteligentní dalmatini dřív, než si z nich Cruella udělá luxusní kožich? Napínavý hraný příběh Walta Disneye 101 dalmatinů má i své pokračování s názvem 102 dalmatinů. V hlavních rolích Glenn Close a Gérard Depardieu.

Mnohokrát zpracovávané téma je bezesporu i příběh Bílého tesáka. Napůl vlk a napůl pes je skutečně věrným přítelem mladého zlatokopa. Jeden z prvních filmů Ethana Hawka vznikl podle úspěšné knihy Jacka Londona.

Pokud máte psí příběhy skutečně rádi, nabízíme vám jich ještě pár: Sněžní psi (komedie), Superpes (pes s nadpřirozenými schopnostmi), Osm statečných (skutečný příběh psí smečky), Lady a Tramp (animovaná love story psí dámy a toulavého psa).

Foto: pragency.cz

Nestárnoucí příběh 101 dalmatinůFoto: pragency.cz

Psí hrdinové v našich kinech

Mezi divácky úspěšné animovaná komedie posledních měsíců patří i film Bolt - pes pro každý případ. Superpes Bolt přímo miluje dobrodružství, intriky a nebezpečí. Tedy alespoň to nebezpečí v televizní show, ve které vystupuje. Když se však místo mezi televizními kamerami ocitne mezi mrakodrapy velkolepého New Yorku, začíná zjišťovat, že v novém prostředí jeho schopnosti zkrátka zmizely. Bolt se ale nevzdává a dokáže, že skutečným hrdinou opravdu je. Snímek měl premiéru už před několika měsíci, takže máte poslední příležitost zajít na něj přímo do kina.

O něco méně zdařilý je film Hotel pro psy. Dva sourozenci Andi a Bruce psy přímo milují. Problém je, že jejich noví pěstouni ne. Jak každý den tajně krmí a starají se o svého čtyřnohého miláčka, zrodí se v jejich hlavách velký plán - vybudovat ze starého hotelu opravdový azyl pro psy! Dětem se tato jednoduchá komedie jistě zalíbí, dospělého diváka příliš nenadchne!

Už jste si vybrala, na jaký psí příběh se dnes večer budete dívat? Nebo ve svých srdcích nosíte úplně jiné hrdiny? Neváhejte nám o vašich oblíbených psích hercích napsat na info@prozeny.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám