Hlavní obsah

Hříšně přitažlivá swingers party

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Swingers party znamená nezávislý sexFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Sex s každým! Ne, neříkáme vám, že máte vyzkoušet všechny muže v zábavním podniku. To by asi nebylo to pravé. My vás chceme pozvat na swingers party, kde je povoleno vše, s čím obě strany souhlasí!

Článek

Sex, s kým chcete

Asi správně tušíte, že nebudeme mluvit o stylu hudby, ale o divokém a nevázaném sexu. Přesně k tomu může (ale také nemusí) na těchto akcích docházet. Proč nemusí? Hlavní zásadou totiž stále zůstává dobrovolnost. Pokud se vám s někým do sexu nechce, nikdo vás nesmí k ničemu nutit. Další zásadou je to, že v klubu sexuálně vyhládlí muži-samotáři nemají co dělat. Swingers party se mohou zúčastnit pouze páry, nebo samotné ženy. Za vstup na party se platí jistá částka, ve které je občerstvení, drinky si platí účastníci většinou extra. Výjimkou je klub na Praze 5, kde sice neplatíte ani korunu, alkohol máte v ceně, ale musíte počítat s tím, že vaše sexuální hrátky jsou přenášené na placené internetové stránky.

Stydíte se?

Ještě než se do klubu vypravíte, je třeba se objednat. To můžete provést také zprávou SMS v určitém tvaru. Vaše příjmení po vás však nikdo nechce vědět, zůstáváte v utajení. Po příchodu se můžete uvelebit třeba na baru, dát si drink a vyčkat věcí příštích. Při večerních party se začnou dít věci třeba až kolem půlnoci (začíná se většinou kolem deváté), při denních party se jde na věc už třeba za hodinu po příchodu. Začíná se pak kolem jedenácté. Na baru je podávaný alkohol, který by měl odbourat stud, ale tím trpí zřejmě pouze nováčci. Zkušenější swingeři se nijak nerozpakují, alkoholem si nepomáhají. Opilého člověka byste zde tedy neměli potkat.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Drink před sexem vás uvolníFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Zdraví?

Na stránkách swingers klubů se dočtete, že je požadováno stoprocentní zdraví (týká se pochopitelně hlavně pohlavních chorob), ale je fakt, že nějaký certifikát o tom po vás nikdo nepožaduje. Volně dostupné jsou však všude prezervativy a také se prý v 95 procentech používají.

Žárlivost?

Pokud se vypravíte na party v páru, musíte si zodpovědět jednu zásadní otázku. Unesete vidět svého partnera, jak si užívá s někým jiným? Dokážete se sami uvolnit tak, že si nepřipustíte žádné pocity viny? Ne každý to dokáže. Takové páry si sex většinou ani nestihnou s druhými užít. Začnou se potichu dohadovat a klub raději brzo opustí.

Pravých klubů je jen pár

Zlákali jsme vás i vašeho partnera a říkáte si, že by to stálo za hřích? Pak se můžete vypravit do jednoho z několika pravých swingers klubů. V současné době se čtyři z nich nacházejí v Praze, další v Brně, Čáslavi a Českých Budějovicích. Hledat můžete pochopitelně nejlépe na internetu. Zde se jistě v mnoha různých diskusních fórech doberete té správné adresy.

Reklama

Související témata:

Načítám