Hlavní obsah

Hyalogy: Elixír pro dokonalou pleť

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Aplikace kyseliny hyaluronové je bezbolestnáFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je pro vás estetická chirurgie příliš drastická, ale přesto toužíte, aby byl váš obličej opět svěží, pružný a hlavně bez hlubokých vrásek? Pak vyzkoušejte novou metodu Hyalogy. Čtvero sér Hyalogy Platinum - EFG peptid, Kolagen, Elastin a Keratin vás omladí!

Článek

Metoda oceněna Nobelovou cenou

Proč jsou ale tato séra takovým zázrakem? Protože obsahují kyselinu hyaluronovou, jejíž jediný její gram dokáže zadržet v pokožce až tři litry vody a dokonale ji vypnout a vyživit. Do této chvíle ale byly molekuly tohoto vodního zázraku až příliš velké, než aby pronikly hluboko do kůže, takže kosmetika s obsahem kyseliny hyaluronové fungovala pouze jako částečné a dočasné řešení...

Potřebná trvalejší regenerace kůže a jejích buněk se totiž odvíjí hluboko v dermis. A tam je schopna proniknout jen revoluční nízkomolekulární kyselina hyarulonová, které je velikostí svých molekul mnohem menší než šíře mezibuněčných prostor, a tak se dostane mnohem hlouběji než doposud známé látky.

Tento japonský patent výroby nízkomolekulární kyseliny byl dokonce v roce 2002 oceněn Nobelovou cenou. Ovšem na kosmetické produkty obsahující tento zázrak jsme si musely ještě pár let počkat. Dnes si konečně můžeme vychutnat kúry zázračnými séry i v českých kosmetických salonech.

Regenerace bez jehel

Séra Hyalogy Platinum se aplikují na plochu celého obličeje zcela bezbolestně - masážemi. Účinné látky pronikají hluboko do vrstev kůže a efektivně obnovují složení vody v dermis vrstvě pokožky. Jednotlivá séra fungují jako vitaminový koktejl, který po devadesáti minutách procedury rozjasní a vypne i silně stresovanou kůži.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Sérum je vysoce účinnéFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Kromě nízkomolekulární kyseliny hyarulonové totiž jednotlivé přípravky obsahují také proteiny, kolagen, koenzymy, aminokyseliny či vitamin C, takže ošetření se blíží metodě klasické formy mezoterapie, akorát bez bolestivých vpichů injekčními jehlami.

Pleť jako zamlada

Kosmetologové doporučují začít s Hyalogy kolem čtyřicátého roku věku. Séra můžeme aplikovat na celý obličej, krk i dekolt. A výsledek je ohromující. Již po první aplikaci se vyrovnávají i hluboké nosoretní či čelní vrásky, pleť září a kontury obličeje jsou značně pevnější. Tím, že pokožka pojme až dvojnásobné množství vody (1 gram nízkomolekulární kyseliny zadrží až šest litrů vody), se efektně zlepší celkový tonus pleti i její barva.

Pro dokonalý dlouhodobější výsledek se doporučuje absolvovat 5-7 profesionálních kosmetických procedur, přičemž cena jedné aplikace vás vyjde od 1500 do 4500 korun podle rozsahu ošetření. Dále již můžete pokračovat pouze v domácí péči o pleť s produkty obsahujícími nízkomolekulární kyselinu hyarulonovou a zaručujeme vám, že výsledek bude stoprocentní.

Tak tedy, buďte krásná!

Související témata:

Načítám