Hlavní obsah

Ideální barva na konec léta? Bílá! 5 outfitů, ve kterých budete zářit i vy

Foto: Greta Blumajerová

Foto: Greta Blumajerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Než se na podzim začnete poddávat černé, oblečte se do barvy, která je synonymem čistoty a navíc mistrně zdůrazní vaše letní opálení. Ano, mluvíme o bílé. A k střídmosti vás tentokrát nabádat nebudeme.

Článek

Jednou z největších předností bílé je, že se snese s každou barvou. Spárovat ji můžete s libovolným odstínem a nikdy to nedopadne špatně. Výborných výsledků ale docílíte i v případě, že ji necháte o samotě. Jak vytvořit stylové „celobílé“ kombinace?

Střídejte materiály

Komplet založený na jedné jediné barvě můžete osvěžit použitím různých materiálů. Efektní je například odvážná síťovina, která se dá využít i jako pouhý podklad. Jak na to? Pořiďte si děrovaný top a nechte ho vykukovat zpod vesty nebo saka. Při výběru doplňků a bot se samozřejmě můžete od bílé odchýlit.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: síťovaný top (Lindex, 799 Kč), vesta (Zara, 1299 Kč), šortky (Mango, 799 Kč), psaníčko (Reserved, 249 Kč), boty (Marks & Spencer, 999 Kč), náušnice (Reserved, 119 Kč za set)Foto: Greta Blumajerová

Ukažte nohy

Využijte posledních momentů, kdy můžete chodit bez punčoch, a vsaďte na světlou sukni. Bílá dá krásně vyniknout vašim opáleným nohám a je ideální pro přimíchání metalických odlesků nebo květinových aplikací. Co říkáte na barevné 3D psaníčko?

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: triko (Reserved, 199 Kč), sukně (Topshop, 999 Kč), bomber (Marks & Spencer, 1199 Kč), psaníčko (Aldo, 1499 Kč), náušnice (Lindex, 199 Kč), boty (Topshop, 2499 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Udělejte si pohodlí

Sněhově bílé kalhoty vlastní určitě spousta z vás. Máte k nim ale také stylovou mikinu? Tyto měkoučké svršky se dávno přesunuly z kolonky „oblečení na doma“, a jejich pohodlí si tak můžete užívat kdykoli a kdekoli.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: kalhoty (Stradivarius, 549 Kč), mikina (Tommy Hilfiger, prodává Van Graaf, 2499 Kč), boty (H&M, 799 Kč), hodinky se čtyřmi vyměnitelnými náramky (Aldo, 999 Kč), sluneční brýle (Aldo, 499 Kč), kabelka (Lindex, 499 Kč), choker (Reserved, 199 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Zašněrujte se

Šněrování je stále v kurzu. Jestli ještě nevlastníte nic, co by se stahovalo šňůrkami, můžete si pořídit oversized vršek, který je ideální k úzkým kalhotám. Bílý komplet lze také rozbít výraznými botami. Třeba zářivě modrými lodičkami!

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: mikina (Lindex, 899 Kč), kalhoty (Pinko, prodává Fade, info o ceně v obchodě), boty (Mango, 899 Kč), kabelka (Calvin Klein, prodává Van Graaf, 2899 Kč), sluneční brýle (Aldo, 499 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Buďte odvážné

Musíte uznat, že transparentní materiály mají něco do sebe! Obzvlášť když jde o top, ozvláštněný trendy volánky na ramenou. Za pozornost ovšem stojí i spodní díl: kalhoty, které při stání snožmo připomínají sukni, představují výrazný kus, který se v šatníku neztratí.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: podprsenka (Lindex, 499 Kč), halenka (H&M, 999 Kč), kalhoty (Talk About, prodává Van Graaf, 2399 Kč), ledvinka (Stradivarius, 119 Kč), boty (Aldo, 1999 Kč), prsten (Bijou Brigitte, 220 Kč), náušnice (Lindex, 249 Kč za set)Foto: Greta Blumajerová

Náš tým a poděkování 

  • Styling - Mariya Patrovská
  • Vizáž - Jana Darmovzalová
  • Modelka - Barbora Říhová (Unique One)
  • Poděkování za poskytnutí zázemí - kavárna Café Vítkov, adresa: U Památníku 1900, Praha 3, www.cafevitkov.cz

Co vy a bílá barva? Nosíte ji rády? Napište nám! 

Související témata:
Vítkov

Načítám