Hlavní obsah

Ivana Gottová slaví 44. narozeniny. Co o ní víte?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rodačka z Moravy se dostala do povědomí veřejnosti vztahem a později sňatkem se zpěvákem Karlem Gottem (✝80). Ve světě showbyznysu se však pohybovala dávno předtím, když jako asistentka pečovala o zahraniční herce, například o hollywoodskou hvězdu Andie MacDowell (61).

Článek

Ivana Gottová slaví 20. ledna 44. narozeniny. Po manželově pohřbu se stáhla do ústraní a věnuje se především dcerám. Co všechno o manželce legendárního zlatého slavíka víte? Pojďte si s námi udělat test.

1. Odkud Ivana Gottová pochází?
2. Jak se manželka Karla Gotta jmenovala za svobodna?
3. Jakou školu Ivana Gottová vystudovala?
4. Po maturitě vycestovala do zahraničí. Kam?
5. Jako co se za velkou louží živila?
6. Po návratu do Česka se stala asistentkou zahraničních hvězd, které v Praze natáčely filmy. Jak se jmenuje slavný americký herec, s kterým se seznámila ještě v San Francisku během filmování snímku Hra (1997)?
7. S Karlem Gottem se setkala poprvé v roce 1998 na předávání cen TýTý, kde je seznámila bývalá Miss ČR Monika Žídková (42). Zlatý slavík chtěl její telefonní číslo. Jak mladá žena reagovala?
8. V roce 2006 se Gottovým narodila první dcera. Jaké dostala jméno?
9. V jakém městě se Ivana s Karlem v roce 2008 po sedmi letech vztahu tajně vzali?
10. Karel Gott zemřel loni v říjnu po těžké nemoci. Ivana Gottová ale nezůstala sama. Má dvě dcery a je obklopená rodinou a přáteli. Která známá zpěvačka patří mezi její velmi blízké přítelkyně?

Tak co, máte všechny odpovědi zkontrolované? Pokud ano, vyhodnoťte si test.

Reklama

Načítám