Hlavní obsah

Je hezký a nestárne. Brad Pitt slaví 56 let. Co o něm víte?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Hollywoodský krasavec Brad Pitt je s přibývajícími roky stále přitažlivější. V 90. letech patřil mezi nejžádanější herce, a i když si nedávno postěžoval, že mu role ubývají, pro nás má stále velké charisma. Za partnerky měl nejkrásnější ženy a po rozvodu s Angelinou Jolie je opět k mání.

Článek

Slavný herec a otec šesti dětí oslaví 18. prosince 56. narozeniny. Naposledy se objevil v letošním snímku Tenkrát v Hollywoodu Quentina Tarantina (56). Vybavíte si sexy scénu, kde bez trička a jen v džínech opravuje na střeše televizní anténu? Nejen pro jeho krásné tělo, ale i šarm ho milují snad všechny ženy na světě. A co o něm víte a nevíte? Ověřte si své znalosti v našem testu. Jdeme na to!

1. V kterém roce se Brad Pitt narodil?
2. Jakou měl herec na střední škole přezdívku?
3. Brad Pitt natočil v roce 1991 reklamní spot, jehož děj se odehrává ve vězení někde v Mexiku. Pro jakou americkou značku kampaň natočil?
4. Začínající herec dostal v roce 1991 příležitost zahrát si ve filmu Thelma a Louise. Užil si zde milostnou scénu s jednou z hlavních představitelek, herečkou Geenou Davis (63). Jakou roli Brad Pitt ztvárnil?
5. V roce 2001 se Brad Pitt objevil jako hostující hvězda v jedné epizodě osmé série seriálu Přátelé (1994–2004). V té době byl již rok ženatý s jednou z hlavních postav. Jak se jmenuje herečka, kterou si v roce 2000 vzal?
6. V roce 2005 se setkává s Angelinou Jolie (44). Jak zní název filmu, během kterého mezi nimi přeskočila pověstná jiskra?
7. Manželství Brada Pitta a Angeliny Jolie skončilo rozvodem. V střídavé péči mají celkem šest dětí. Kolik z nich je adoptovaných?
8. Jak se jmenuje Pittova první biologická dcera, kterou Angelina Jolie porodila v květnu 2006 v africké Namibii?
9. Brad Pitt natočil v roce 2008 snímek, kde hlavní hrdina začne prožívat svůj život v opačném směru: místo stárnutí začíná mládnout. Jak se film jmenuje?
10. Brad Pitt přiznal v minulosti závislost, kvůli které podstoupil odvykací léčbu. Z čeho se léčil?

Tak co, máte všechny odpovědi zkontrolované? Pokud ano, vyhodnoťte si test.

Reklama

Načítám