Hlavní obsah

Hříšné milování bok po boku

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Milování bok po boku je romantickéFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Bok po boku - to jsou polohy rozmanitých variací. Těsný kontakt, romantičnost, pohled z očí do očí, zkrátka polohy určené pro důvěrnosti. Znáte je?

Článek

Zamilované a romantické milování si žádá polohy bok po boku, jenž jsou synonymem pro důvěrnost, laskání a objímání. Dovolují velmi těsný kontakt a přitom patří mezi ty mírné, méně dráždivé pozice, které nabízejí ideální příležitost pro tělesné i citové souznění. Jsou vhodné i při únavě jednoho z partnerů nebo graviditě ženy.

Pohodlná lžíce

Polohy bok po boku patří mezi ty nejlepší, ve kterých lze intimně rozmlouvat. Velmi známá je pozice nazývaná lžíce. Partneři leží oba na boku, muž se přitiskne k zádům partnerky a pronikne do ní, což je v této poloze velmi snadné, obzvlášť když se žena ohne v pase směrem dopředu, aby muž mohl výrazněji přirážet. Partner při obejmutí partnerčina těla dosáhne na její prsa nebo do klína, takže může dráždit bradavky i poštěváček a zároveň své milence šeptat do ouška důvěrná slovíčka. Když bude žena chtít tuto polohu okořenit, překulí se na záda, přičemž jednu svoji nohu položí přes muže. Partnerka může dráždit sama sebe, partnera, nebo se nechá hýčkat.

Zajímavou alternativou je poloha, ve které jsou k sobě oba partneři nasměrováni obličejem. Žena si přitáhne nohy na svoji hruď a roztáhne je. Až do ní muž vnikne, ohne nohy přes jeho záda a pažemi partnera objímá. Hloubka proniknutí je individuální. Páru je umožněno líbání a dotýkání se po celém těle. Tato poloha se nedoporučuje obézním lidem a těhotným ženám.

Foto: samphoto.cz/jiunlimitedI po porodu si můžete sex užítŠance na oplodnění

Hluboké proniknutí dovoluje následující velmi oblíbená pozice, která se považuje za jednu z nejlepších poloh v rámci celé kámasútry. Žena leží na zádech, ale milenec na boku v pravém úhlu vůči jejímu tělu. Muž do ženy zespodu vstoupí, přičemž si žena může přitisknout stehna k hrudníku. Nevýhodou je ovšem to, že jsou milenci ochuzeni o kontakt ústy, zato si tato poloha nežádá úplné vyproštění z oblečení, takže je výbornou volbou při rychlém a syrovém sexu. A také pro početí miminka, neboť když žena zůstane po styku chvíli ležet s přitaženýma nohama, zvýší se šance na její oplodnění.

Ideální po porodu

Další poloha je neméně zajímavá. Partnerka si lehne na bok, ale je přitom lehce natočená na břicho, nadzvedává se pomocí předloktí. Muž se k ní přimkne obdobně jako při poloze lžic, přehodí si ale horní nohu přes milenčina stehna. Žena opět může přitáhnout kolena k břichu, čímž je schopna prohloubit proniknutí. Poloha je ideální pro nesmělý první pohlavní styk po porodu. S postupem času, jak si je žena více jistá, může přitahovat kolena nahoru a tím dovolovat svému milenci hlubší zasouvání penisu. Když má muž obličej u milenčiných nohou a z boku (z pravého úhlu křížem přes partnerku) simuluje klasickou polohu 69, opět tím vnese do milování kreativitu a inovaci. Poučte ho tedy o výhodách těchto poloh...

Reklama

Související témata:

Načítám