Hlavní obsah

Jak opticky zvětšit malá prsa? Známe ty nejlepší fígle!

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Malá prsa rozhodně nejsou něčím, za co by se jejich majitelky měly stydět, spíš naopak. Padnou jim téměř jakékoliv košile či šaty a trika s nápisy také nejsou problém. Jenže, jak z chlapeckého hrudníku udělat svůdný dekolt a opticky mu přidat nějaké to číslo navíc? Vyřešili jsme tento „problém“ za vás!

Článek

Jak už to u žen bývá, každá občas chceme to, co nemáme. Majitelky velkých prsou si přejí mít prsa menší a ty, které se pyšní jedničkami občas zatouží po plném sexy dekoltu. Ovšem ten si můžete snadno vykouzlit bez plastických operací, vycpané podprsenky a nekonečných výstřihů. Stačí jen zvolit správné materiály, barvy a střihy. Jaké? To vám poradí stylistka Irena Vokrojová.

Ta vám dnes na modelce názorně ukáže, jaké oblečení a doplňky se hodí k optickému zvýraznění drobného poprsí a dokáže vám, že sexy můžete působit i s topy, které jsou až ke krku a přesto prsa opticky zvětší. Také poradí, jaké vzory jsou vhodné pro konkrétní typ postavy, a že některých odvážných stylingů se nemusí bát ani ženy, které mají pár kilo navíc. Tak tužky a bloky do rukou, milé dámy, je čas si dělat poznámky, po zhlédnutí tohoto videa totiž určitě bude o důvod více opět vyrazit na nákupy.

Jak se vám styling od Ireny líbí? Nechaly byste si také poradit od profesionála?

Související témata:

Načítám