Hlavní obsah

Jak prožijete Štědrý den? Odpověď najdete v našem týdenním horoskopu!

Foto: Vlad Teodor, Shutterstock.com

Poslední předvánoční týden. Co v něm čeká právě vaše znamení? Víme to!Foto: Vlad Teodor, Shutterstock.com

Reklama

Ve vánočním týdnu nebude nuda, o to se postará Merkur. V pondělí se otočí do retrográdního směru, bude jakoby couvat. Připomene vám lidi z minulosti, takže na poslední chvíli rozešlete spoustu blahopřání.

Článek

Merkur však bude mít i tendenci vyvolávat zmatky a poruchy spotřebičů. Aby vás jeho vliv míjel, snažte se všude chodit s časovým předstihem, dohlédněte, aby byla autobaterie dobitá, a v počítači aktualizujte antivirovou ochranu. Pokud si doma zapalujete svíčky, vždy před spaním zkontrolujte, že jsou opravdu uhašené. Při couvajícím Merkuru totiž platí, že opatrnosti není nikdy dost!

Beran (21. 3.–21. 4.)

Krušno vám bude v práci. O svých pocitech nahlas nemluvte, ale razantně se ozvěte v momentě, když někdo začne doslova šlapat po vašich právech. Dotyčný by totiž tlak stále stupňoval! Naštěstí u vás doma bude veselo. Vaše nervy se rychle zregenerují, a tak vánoční svátky strávíte v pohodě.

Býk (22. 4.–21. 5.)

Máte před sebou jeden z nejúspěšnějších týdnů tohoto roku! Možná vás čeká povýšení, nebo konečně prosadíte nějaký projekt. Prostě se vše v tom dobrém bude točit kolem vaší kariéry. Během svátků si ale dávejte pozor! Zřejmě vám bude vynechávat paměť, tak si důležité věci zapisujte, jinak něco prošvihnete.

Foto: Pressmaster, Shutterstock.com

Býci by měli být v práci úspěšní, ale trochu zapomnětliví. Aby nepřišli o něco důležitého, je dobré si schůzky a data zapsatFoto: Pressmaster, Shutterstock.com

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

Kritiku sklidíte právem, protože opomenete něco uhradit. Může to být důležitá soukromá platba, stejně tak faktura firemního dodavatele. Vy ale budete mít skvělý nástroj na odreagování, a tím bude sex! Svátky oproti minulým rokům prožijete mnohem romantičtěji. Už jenom proto, že nevynecháte žádnou kulturní akci v okolí.

Rak (21. 6.–22. 7.)

Pokud se chcete vyhnout hádkám, autem jezděte sami, nikoli se svojí drahou polovičkou. Pohádali byste se a normálně spolu začali komunikovat až těsně před víkendem. Naštěstí bude Štědrý den pod vlivem mystické Luny ze Štíra, a ta se postará, aby u vás doma panovala přímo pohádková atmosféra.

Lev (22. 7.–22. 8.)

Zvyšujte si imunitu! Jakmile vás drapne chřipka, bude zle. I kdyby teplota ustoupila, začaly by vás bolet klouby, takže až do pátku by pro vás bylo utrpením udělat krok. Svátky přejí nezadaným. Vše naznačuje vášnivé zamilování, což bude nejoriginálnější dárek pod stromeček ve vašem životě.

Foto: ambrozinio, Shutterstock.com

Jste narození ve Lvu? V ohrožení je vaše imunita, posilujte ji bylinkovým čajemFoto: ambrozinio, Shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

Děti budete muset hlídat. Začnou lajdačit, a jsou-li v pubertě, patrně zjistíte, že chodí za školu. Vy to neřešte, měli by jim domluvit senioři, protože problém vyřeší v klidu. Během svátků nejspíš neuvidíte ani jednu pohádku, protože si u vás budou podávat dveře příbuzní a na skleničku se pravidelně zastaví i sousedé.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

I v dramatických situacích zachovejte chladnou hlavu. Jupiter nedopustí, aby vás někdo poškodil, ačkoli se o to bude jistý člověk v práci snažit. Pouze na Štědrý den vás několikrát polije horko. Hned si totiž nevzpomenete, kam jste uložili některé dárky. Budou to nervy, ale nakonec je najdete!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Zkomplikovat život si můžete pouze přehnanou upřímností. Zejména vaši neoblíbení sousedé nemusejí vědět, co si o nich opravdu myslíte, to by se dozvěděli věci! Energii i hlasivky si šetřete pro seniory. S vaší rodinou budou trávit večery a naučí vás koledy, které se prozpěvovaly v době jejich mládí.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Vaší pomyslnou Achillovou patou budou peníze, tak myslete na zadní kolečka. I drobný nákup si promyslete a vždy zvažte, zda to, co máte v košíku, nutně potřebujete. Možná zrušíte i pobyt na horách, ale nedělejte z toho tragédii. Sníh a mráz budou všude, takže si zimních radovánek užijete přímo za domem.

Foto: nd3000, Shutterstock.com

Střelci by si měli dávat pozor na penízeFoto: nd3000, Shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Nenamlouvejte si, že si na vás zasedla smůla. Pouze o sobě dají vědět problémy, které jste v minulosti podcenili. Tentokrát už budou do očí bijící a vy je budete muset řešit. Náladu vám zlepší nečekané prémie. I když budete utrácet ostošest, zbude vám dost i na nadstandardní silvestrovskou oslavu.

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

S nákupem dárků nepospíchejte. Když jste odolávali tak dlouho, vyčkejte do druhé poloviny týdne, protože vše nasvědčuje, že budete mít štěstí na slevy. Hlavně pořád zpomalujte tempo, a to jak na ulici, tak doma i v práci. Hrozí vám totiž úraz levého kolena a určitě nechcete strávit Štědrý den v nemocnici!

Ryby (19. 2.–20. 3.)

Vyhýbejte se veřejným akcím, zejména když vás na ně budou zvát přátelé. Obvykle totiž budou mít upito a často ztropí pořádnou ostudu. Ve druhé polovině týdne budete mít skvělou intuici, a ta vám napoví, ať pozvete na štědrovečerní večeři jednoho známého. Na dálku vycítíte, že je sám a cítí se bídně.

Ve čtvrtek v 11.43 hodin zvedněte hlavu k obloze. Vzdejte hold Slunci, které vstoupí do Kozoroha, a nastane zimní slunovrat. Tak to v dávných dobách dělali naši předci. Na jejich tradice, které jsou úzce spjaty s přírodou, byste rozhodně neměli zapomínat.

Reklama

Načítám