Hlavní obsah

Jak se budete mít v březnu? Tarotová předpověď pro každé znamení

Foto: Thinkstock

Jaký budete mít březen? Tarotové karty vám to řeknouFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Únor nám naservíroval první záchvěvy jara a my můžeme jen doufat, že březen v nich bude pokračovat. Co vás ve třetím měsíci roku čeká? Čtěte náš tarotový výklad pro znamení zvěrokruhu.

Článek

I v březnu přichází úplněk hned jeho začátkem, dočkáte se ho za dva dny, 5. března, a bude tentokrát ve znamení Panny. Ten nahrává obětavosti a velkorysosti, také odpuštění. Přestaňte tedy v sobě hýčkat staré křivdy a zavolejte i těm, se kterými jste kvůli hádkám dlouho nemluvili. Uleví se vám. Úplněk v Panně je také ideálním časem k úklidu – jak bytu, tak i duše a mysli. Zbavte se starého harampádí. A co dalšího vás v březnu čeká?

Beran (21. 3. – 20. 4.) Král holí – Královna pentaklů – 6 pohárů

Tak nějak vás ten svět kolem děsí a stresuje. Je čas se obrátit k tomu, co je skutečně důležité – ke své rodině a sobě samým. V domovském přístavu můžete načerpat síly a obnovit energii, abyste se zase mohli vrhnout do boje s tím, co život přináší. Kromě toho se vám práce, kterou na sobě samých odvedete, rozhodně vyplatí a přinese své ovoce – co se třeba pustit do dlouho odkládaného kurzu španělštiny? Nebo si zaplatit pár lekcí vaření? Věnujte se sobě, svým vzpomínkám, svému životu.

Býk (21. 4. – 21. 5.) Poslední soud – Eso pentaklů – 10 pentaklů

Březen pro vás bude měsícem příznivým a pohodovým. Jarní slunce vás zahřeje na duši i na těle a způsobí, že se budete cítit plní energie a nadšení pro nové projekty a nápady. Stačí je jen zrealizovat, protože energie, kterou do své práce nyní vložíte, se zúročí. Navíc se objeví řešení problémů, které máte už nějakou dobu – zjistíte, že někdy zkrátka stačí změnit úhel pohledu a krize je zažehnána. Užívejte si chvíle jistoty, všichni víme, že nic netrvá věčně.

Foto: Thinkstock

Blíženci budou mít problém s tím, že si toho naložili příliš. Podrážděnost pak na sebe nenechá dlouho čekatFoto: Thinkstock

Blíženci (22. 5. – 21. 6.) 7 pohárů – 10 holí – Mág

Naložili toho na vás dost a nevíte, kde vám hlava stojí. A snad i kvůli tomu jste se pustili po falešné stopě a věnujete se tomu, co za to nestojí a co vám ve výsledku spíše uškodí. Otevřete oči a přestaňte odmítat to, co je jasné, zachraňte se dřív, než bude pozdě. Jedině tak dokážete otevřít stavidla opravdové kreativitě a tvůrčí energii, aby se mohly naplno projevit. Naučte se, že někdy je prostě třeba povolit stisk a nechat něco být. Nedělá to z vás slabocha.

Rak (22. 6. – 22. 7.) Rytíř pentaklů – 8 holí – Smrt

Jistě jste si vědomi důležitosti navazování nových kontaktů. A právě v březnu se ve vašem okolí začne pohybovat někdo, koho byste neměli nechat jen tak projít. Ať už mluvíme o rovině vztahové či pracovní, tento jedinec vyšle do vašeho života nový impulz a nastartuje změnu, kterou už dlouho potřebujete. Konečně někdo, o koho se můžete opřít, důvěřovat mu a nechat se inspirovat. Nechte neúspěchy za sebou a vrhněte se vstříc budoucímu.

Lev (23. 7. – 22. 8.) 3 mečů – 2 holí – Velekněz

Možná máte pocit, že po zradě člověka vašemu srdci blízkého, snad dokonce partnera, se váš svět hroutí a vy se už nikdy nedokážete zvednout. Nevzdávejte to. Ačkoli budete mít pocit, že se pohybujete ve zdánlivém bezčasí, kde nic není reálné a na ničem nezáleží, váš život běží dál. Musíte se opět začít rozhodovat sami za sebe. A nebojte se, budete mít oporu – obraťte se s prosbou o pomoc na přátele a spřízněné duše, nenechají vás v tom.

Foto: Thinkstock

Lidem ve znamení Lva budou na blízku přátelé, chce to jen odhodlat se a oslovit je s prosbou o pomocFoto: Thinkstock

Panna (23. 8. – 22. 9.) 6 pentaklů – 6 mečů – Císařovna

Někdo ve vaší blízkosti potřebuje pomoc, jen se bojí o ni říct. Mějte oči otevřené a nabídněte pomocnou ruku, nic vás to přece nestojí a zahřeje vás u srdce, dodá vám to pocit síly. A tu budete potřebovat. Měli byste totiž začít uvažovat o tom, že se postavíte na vlastní nohy. Ač vás zodpovědnost děsí, nebudete litovat, vyšlapávání vlastní cesty je ohromně inspirativní. Nechte si poradit od těch, co vás mají rádi, a využijte všechny své přednosti a schopnosti. Uděláte dobře!

Váhy (23. 9. – 23. 10.) 9 pentaklů – 9 pohárů – Král mečů

Sklízíte plody své práce, po materiální stránce se vám rozhodně daří. Myslete ale na zadní kolečka a nerozházejte všechno hned – ačkoli vás to bude lákat. Vznášíte se na zlatém obláčku štěstí, ale přesto nezapomeňte logicky uvažovat – zvlášť v práci bude váš úsudek podroben zkoušce, tak ať vás nikdo nenachytá nepřipravené. Nestyďte se za to, že se cítíte naplnění a šťastní, to přece není hřích, naopak. Užijte si to a na závistivce nehleďte.

Štír (24. 10. – 22. 11.) 4 holí – Velekněžka – Síla

Budete muset uplatnit všechny své schopnosti, abyste dosáhli svého – tak si předem rozmyslete, jestli vám to za to stojí a jestli si jste stoprocentně jisti svou pravdou. Pokud ano, věřte své intuici a nechte se jí vést, napoví vám, kde bojovat přímo a kde radši využít postranní cestičky. Faktem však zůstává, že až dokončíte, co máte, uleví se vám. Dopřejte si pak řádný odpočinek!

Střelec (23. 11. – 21. 12.) 8 holí – Král holí – Rytíř mečů

Váš partner či partnerka si pro vás připravili překvapení, vyjeví vám některé své přání, které budou chtít mermomocí splnit. A vy s nimi zkrátka nehnete. Akceptujte jejich vůli a vyhněte se zbytečným nekonečným hádkám a konfliktům, podpořte je a pomozte jim v cestě k cíli. Posune to celý váš vztah a vlastně zjistíte, že se jednalo o dobré rozhodnutí pro vás oba. Pokud totiž za partnerem či partnerkou nebudete stát, může to váš vztah dost narušit.

Foto: Thinkstock

Vahám bude vše vycházet na jedničku, užívejte si to!Foto: Thinkstock

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) 2 holí – Královna pentaklů – Páže pentaklů

Dostanete se doprostřed sporu dvou pro vás důležitých lidí, kteří budou každý zarytě zastávat své stanovisko a na vás zbude nevděčná role rozhodčího. Věřte, že se konfliktu prostě nevyhnete – ačkoli můžete zachovat lhostejné mlčení, dokud rozhodnutí nepadne, budete se plácat na jednom místě, což brzy začne nudit všechny zúčastněné. Buďte diplomatičtí, ale upřímní, jedině tak z této situace vybruslíte.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) Kolo štěstěny – Královna mečů – 5 pentaklů

Ačkoli se vám na konci února všechno dařilo a měli jste pocit, že to tak bude i dál, náhle zavál nový vítr a všechno jde nějak na levačku. Máte pocit, že jste odstrkováni od ostatních a na všechno jste sami. Budete muset projevit svou vynalézavost, rozhodnost a nezávislost, abyste se dostali zpátky na místo, kde je vám nejlépe. Přiznejte si svou chybu, ale neomlouvejte se za chyby ostatních. Pokud budete lidem podlézat, nic to nevyřeší.

Ryby (21. 2. – 20. 3.) 6 pentaklů – 8 mečů – Luna

Tváříte se striktně a nekompromisně, lidi kolem sebe držíte zkrátka. Ale je to jen maska, za kterou se skrývá vaše nejistota, rozkolísanost a strach. Bojíte se vyjevit své opravdové já, snad se i svěřit se sny a přáními, všechny si držíte od těla. Nedělejte to. Zkuste se otevřít, stejnou měrou dávat i brát, ukázat světu svou štědřejší, velkorysou stránku. Uvidíte, že se přestanete cítit svázaně a v depresi a najdete nový elán a energii. Bude vám zkrátka lépe!

Březen, první jarní měsíc je poslem naděje. Snad i ten váš bude příjemný. Čekáte v březnu nějaké velké změny?

Reklama

Související témata:

Načítám