Hlavní obsah

Jak se povedlo Tereze zhubnout 50 kilo? Poslechněte si její příběh!

 

Reklama

Hledáte inspiraci, která by vás konečně nakopla k hubnutí? Jednu takovou pro vás máme! Jak shodila úžasných 50 kilo blogerka Tereza? A jak byste se k vysněné postavě mohly dostat vy? Koukněte se!

Článek

Třicetiletá Tereza je blogerka a PR manažerka a také máma dvouletého syna. Právě s ním se dostala do skvělé kondice. Před rokem přitom ještě vážila 120 kilo. A nyní? Pouhých 70.

„Asi i díky synovi jsem změnila myšlení, začala jsem se na sebe víc usmívat, chválit se,“ vypráví Tereza v novém pořadu Mezi námi na Stream.cz, co bylo na počátku jejího tažení za krásnou postavou. To by ale nestačilo. Tereza také razantně změnila svůj jídelníček. „Začala jsem jíst se svým ročním synem, takové malé dítě nejí nic špatného, a hlavně jí pravidelně pětkrát až šestkrát denně.“

A co doporučují dietologové Vít Chaloupka a Kristýna Báčová všem ženám, které chtějí zhubnout? Zaprvé mají začít hned, a hlavně vydržet. „Vy ženy jste dietářky teoretičky,“ naráží Vít Chaloupka na fakt, že ženy o dietě a hubnutí pořád mluví, ale trvá jim dlouho, než se rozhodnou, a navíc jim chybí výdrž.

A za druhé, měly by zkusit dělenou stravu a třeba i krabičkovou dietu. Proč? Vše se dozvíte ve videu.

Tak co, zkusíte to také?

Reklama

Související témata:

Načítám