Hlavní obsah

Jak si užít sex ještě víc? Zkuste lechtivé hry!

Foto: thinkstock

Dejte partnerovi k Vánocům něco netradičního!Foto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přemýšlíte o vytvoření lechtivé atmosféry s dávkou humoru? Nevíte, čím partnerovi vytřít zrak? Vsaďte na skvělé erotické hry, u kterých není důležité vyhrát, ale zúčastnit se!

Článek

Vánoce se kvapem blíží, a vy tak máte jedinečnou příležitost trochu se pod stromečkem „vytáhnout“ a darovat sobě i jemu nějakou vtipnou a lechtivou zábavu, která osvěží vaše všední dny.

Výrobci stolních her naštěstí vědí, že humor a sex k sobě prostě patří, a proto je z čeho vybírat! V rámci hesla: „skvělá erotika může začít na stole i pod ním“ to nyní můžete posoudit sami. Těmito pěti tipy budete nadšeni. Jeden z nich vás navíc nebude stát ani korunu, jeho původcem a aktérem se stanete vy sami, ovšem darovat ho můžete stejně jako balíčky!

1. Harašeníčko

Znáte hru Vadí – nevadí? Pak se vám Harašeníčko od výrobce Pilgr Richard, založené na tomto principu, bude líbit. A nuda rozhodně nehrozí! K základní variantě může být přizváno až osm hráčů, ale hrát se dá pochopitelně i ve dvou. A co víc: 39 karet s úkoly nikoho nenechá na pochybách, že se jedná o dost výživnou zábavu! Říkáte si, že beztak jednou všechny ty úkoly prokouknete a budete znát nazpaměť? Dalších 39 karet v hard core verzi vás přesvědčí o opaku! Jen přitvrďte, protestovat zcela jistě nebude! Doporučená cena 240 korun je navíc docela příjemná.

Foto: archiv firmy

Zahrát si můžete i v osmi lidech!Foto: archiv firmy

2. Nevinné hrátky pro dva

Už teď se snažíte zahřát silnými ponožkami a horkým čajem? Že to nepomáhá? No jéje, něco vám chybí! Hra od Albi! Ta vám rozproudí krev tak, že rázem zapomenete i na mráz! Nevinné hrátky pro dva jsou určeny pro odvážné dvojice, které hledají zpestření a mají chuť experimentovat. A princip hry? Herní plán, 250 karet se 150 úkoly a stovkou odměn zaručuje dobrou zábavu a pozor, postupné zvyšování erotického „dusna“. V cíli, pokud tam dojdete, si svoje odměny samozřejmě můžete vybrat. Tuhle pikantnost s figurkou pro ni a pro něj pořídíte za doporučenou cenu 499 korun.

Foto: Albi

Červená a modrá figurka jsou základem vášnivé zábavyFoto: Albi

3. Hříšné kostky Kamasutra

Mezi páry jsou oblíbené i kostky, které taktéž nabízejí ohromné množství variací, kombinací a chlípných nápadů. Třeba ty od Lovers Premium stojí 249 korun, přičemž v balení jsou kostky tři. Hoďte jimi, a hned víte, co vás čeká! Modrá určuje polohu, černá akci a bílá místo, na které se máte soustředit. Co asi padne? Společný večer plný překvapení může začít! Jo, a k dostání je i verze dvou kostek, které svítí ve tmě (doporučená cena 199 korun). To abyste v erotickém přítmí nepodváděli a dobře viděli, co si pro vás kostky nachystaly! Spadla vám nějaká na zem? Tak už tam zůstaňte!

Foto: archiv

Některé herní kostky v noci svítíFoto: archiv

4. Erotický twister

Twister neboli hra, která kromě vyšachování protivníka z kolbiště nabádá lidské tělo k provádění neskutečných pozic, se stala inspirací pro velmi povedenou zábavu s názvem Karmasheetra. Modrá barva je pro muže, růžová pro ženy. Pak už jen stačí svléknout se a na základě roztočeného kolotoče položit ruku sem a nohu zase tam… Zbytek hry asi není třeba popisovat.

Mimochodem, je o ni velký zájem, i když si za ni zahraniční výrobce účtuje 20 liber, tedy v přepočtu 600 korun. (Přes českého distributora je to o stokorunu víc.) Líbí se vám tenhle nápad, ale pořadník na koupi už méně? No, dá se improvizovat a pořídit si klasickou verzi hry, která je k dostání prakticky ve všech hračkářstvích.

Foto: karmasheetra.com

Neskutečné polohy nahých těl jsou podstatou této zábavyFoto: karmasheetra.com

Mimochodem, co když vůbec nechcete utrácet? Máme pátý tip!

5. Hádej, co je to?

Vsaďte na hru, ke které budete potřebovat pouze pár rekvizit z domácích zásob. Jeden z páru sedí na židli se zavázanýma očima, druhý mu jezdí po těle vybranými předměty (ovoce, peříčko, led, textilie... ). Úkolem je uhodnout, o jakou věc nebo část těla, která partnera dráždí (bradavka, bříšky prstů...) se jedná. Aktér může napovídat a mást! Slovíčka, atmosféra a absence zraku se postarají o zbytek! Není to nakonec skvěle vybraný dárek? Lepší než zážitková agentura!

Tak co, jste erotičtí hráči, nebo vás podobné hry nebaví? Napište nám do diskuse!

Reklama

Načítám