Hlavní obsah

Jak si vychovat muže a získat jeho důvěru? Dodržujte těchto 7 pravidel!

Foto: Thinkstock

Dokonalý vztah muže a ženy může existovat! A prý stačí dodržovat jen pár pravidel...Foto: Thinkstock

Reklama

Sen každé ženy? Aby jí muž věřil, podporoval ji i chránil. Jak toho docílit? Sedmibodový manuál, který sestavili samotní pánové, zajistí všem dámám výsadní privilegia!

Článek

Mike Smith a Bill Doe. To jsou dva američtí chlapíci, kteří v době, kdy napsali svoji kultovní knihu Co si muži nepřejí, aby ženy věděly, pracovali ve filmovém průmyslu. Co je vedlo k sepsání svého pohledu na rozdílnost mužů a žen? Prý za ně hovoří zkušenosti, nevydařená manželství, sexuální úspěchy i neúspěchy, zlomená srdce a pohlavní choroby.

Tihle dva sestavili stručný návod k výcviku muže, který obsahuje sedm základních pravidel k získání jeho důvěry, která povede k nejlepšímu přátelství mezi mužem a jeho ženou. Jestli opravdu funguje, posuďte sami.

1. Nevyzraďte tajemství

Nikdy, opravdu nikdy nevyzraďte to, s čím se vám muž svěřil. Mějte rty pevně semknuté. „Zjistí-li, že jste prozradila nějaké jeho tajemství, nebude vám už nikdy plně důvěřovat,“ varují autoři návodu.

Petr (32): „Každý, kdo našel ženu – tichou NEslepici, objevil Ameriku.“

2. Neztrapňujte ho

Nikdy muži neodporujte ani ho neuvádějte do rozpaků před jinými lidmi. Může být prevít, ale je to váš prevít. Pokud ho budete kritizovat na veřejnosti, bude vám to zazlívat – a přestane vám důvěřovat.

Leon (37): „Osobně bych nemohl být se ženou, která by mne nerespektovala před přáteli nebo kolegy. Ani humor v tomto případě není moc vhodný.“

Foto: Thinkstock

Žena, která umí udržet tajemství, je jako zlatý poklad – nebývá často k nalezeníFoto: Thinkstock

3. Nepoužívejte lsti

Loudit na partnerovi, aby se vám s něčím svěřil, je jedna věc. Ale používat tyto informace ve svůj prospěch? To je jiná! „Muž se svěřuje ženě, ovšem důvěřuje jí do té doby, než ho zklame a využije získané tajemství k tomu, aby nachýlila rovnováhu síly ve svůj prospěch,“ dál popisují chlapíci s tím, že třeba takové vyhrožování není fér! „Nech toho, nebo řeknu tvojí matce o těch tvých dluzích a mimomanželském dítěti!"

Adam (35): „Tohle dělá každá. Aspoň myslím. Podle mě se s tím musíme naučit žít, protože to nezměníme.“

4. Sexuálně mu vyhovte

Muž se dá vychovat – přes postel. Už Kleopatra věděla, že pokud bude sexuálně aktivní, César jí ve všem vyhoví… Smith a Doe se doslova shodují na tom, že budete-li si v ložnici lehat na záda, muž vám bude důvěřovat. „A kdo ví, možná se to bude líbit i vám,“ dodává kontroverzní duo.

Robin (31): „Je pravda, že doprošovat se o sex je ponižující. I ženská občas musí vyjet a ukázat drápy. Pro tyhle bohyně chlap udělá všechno!“

5. Projevte svůj názor

Muži nepotřebují přívěsek, ale milenku a partnerku. Takovou, která má svůj názor. Na vztah a jeho pravidla. Podle výše zmíněných samozvaných odborníků stejně jako pes potřebuje i váš muž znát, jaké jsou jeho hranice, i když se je bude snažit rozšířit.

Luky (29): „Pravidla jsou od toho, aby se porušovala. To je to, co nás baví.“

Foto: Thinkstock

Muži prý chtějí přijímat od žen přísnost a něhu rovným dílemFoto: Thinkstock

6. Vyznávejte rovnováhu

Jak vypadá dokonalá symbióza, tedy fungující soužití dvou a více organismů? Žena střídá laskavou přísnost s trvalou láskou. Jedná se o rovnováhu lásky a kázně. Čili když muže budete peskovat, musíte mu na druhé straně projevovat i přízeň a náklonnost.

Pavlis (32): „Když ženská umí za nitky tahat správně, vracíme se domů. A rádi.“

7. Nenechte se ovládat náladami

Hysterka? Nikdy! „V žádném případě nepopusťte uzdu nestálým náladám. Žena, která se chová jako Jekyll a Hyde, je pro muže nejhorší noční můrou. Muž potřebuje vědět, co od vás může očekávat, tak se po něm nevozte, nebo ho již nikdy neuvidíte takového, jaký je doopravdy,“ závěrem vzkazují Smith a Doe.

Michal (34): „Proč se muži nechtějí ženit? Protože nepoznáte ženu, dokud si ji nevezmete. Pak se to obrátí o 180 stupňů. Její chování i přístup! Kéž by všechno zůstalo při starém a nemuseli jsme už jen vzpomínat na staré zlaté časy!“

Foto: archiv firem

Sveďte ho! S touto sexy výbavou vám to půjde samo!Foto: archiv firem

A čím si důvěru svého muže získáváte vy?

Reklama

Související témata:

Načítám