Hlavní obsah

Jak to vidí chlap: Jsme mladí a zamilovaní. Proč nechce přítel sex?

Foto: Profimedia

Jak se vypořádat s tím, když s vámi partner nechce spát? Odpoví jako každý čtvrtek Josef HausmannFoto: Profimedia

Reklama

Čtenářka Klára má milostný problém. Se svým přítelem je rok a půl, ten s ní ale nechce již nějakou dobu spát. A co víc, nechce se o tom vůbec bavit. Co na to Josef Hausmann?

Článek

Dnešní dotaz od Kláry, který přišel do e-mailové schránky jaktovidichlap@prozeny.cz, se týká sexu. Jaký názor má Josef Hausmann na to, že dva mladí lidé spolu takřka nespí?

„Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co si myslíte o tom, že se mnou přítel nechce spát. Když už, tak ho musím nutit a přemlouvat, aby něco bylo alespoň jednou za 14 dní, připadám si pak strašně, jako že ho nepřitahuju. Abych to upřesnila, je mi 23 let, vážím 49 kg, mám dlouhé blond vlasy, modré oči a prsa přírodní pevné trojky, takže ve vzhledu to určitě nebude. Příteli je 30 let a jsme spolu rok a půl.

Ze začátku se snažil, spali jsme spolu každý den, ale teď už mě to opravdu štve. On se o tom ani nechce bavit. Vím, že nikoho určitě nemá, jsme pořád spolu a ani si s nikým nepíše nebo nevolá. Tak v čem může být problém? Slyšela jsem o něm už dříve, než jsme spolu začali, že měl nejspíš takový ,problém` i s bývalkou, že s ní nechtěl spát, a ona ho prý musela vždy ,znásilnit` :-). Mám ho moc ráda a bylo by pro mě hodně těžké od něj odejít, ale asi to bude jediné řešení, abych si mohla najít někoho ,normálního`, co myslíte?“

Vážená Kláro, to, že chlap nechce spát s takovou šťabajznou, jako jste vy, může mít spoustu příčin – od skrývané homosexuality po nějakou fyziologickou vadu. Otázka je, proč spíte (tentokrát v původním slova smyslu) vy s ním, když se svým vzezřením máte jistě na výběr. Zamyslete se nad preferencemi, podle kterých si vybíráte muže.

Pokud především podle bohatství a vizáže, a sex je upozadněn, pak máte, co jste chtěla. Jestliže upřednostníte sexuální výkonnost, budete zase nespokojena s tím ostatním – i když v tomto případě by postačilo upřednostnit, aby ten vyhlédnutý muž byl aspoň trochu normální, což ten váš není.

Pak ještě můžete chtít bohatého, hezkého, milého a sexuálně zdatného, a postavit se do některé z dlouhých front, které se na těchto pár princů stojí. Bůh je totiž spravedlivý a každému dá ze svého bohatství trochu. To by si potom ti chudí a nehezcí neškrtli.

Zajímalo by mě, jestli jste s tou jeho bývalkou tak zadobře, že vám vypráví dokonce intimity o znásilňování, nebo jestli vám to líčí přímo on. Jestli on, byla by tu naděje, že je prachsprostě líný a naznačuje vám, že pokud (si) všechno zmanažerujete sama, tak by se milostivě nechal – podle hesla „Jakou si ji vychováš, takovou ji budeš mít“.

Ptala jste se mě na radu. Nuže tedy – pryč od něj. Nějak to celé smrdí, aby se na tom dala vystavět budoucnost.

Reklama

Související témata:

Načítám