Hlavní obsah

Jak to vidí chlap: Partner mi nedopřává orální sex. Proč?

Foto: Profimedia

Jak to mají muži s poskytováním orálního sexu, se ptá našeho chlapa Josefa Hausmanna trochu neuspokojená čtenářka IvetaFoto: Profimedia

Reklama

Sex je součástí života, na koho jiného by se zvídavé ženy měly s dotazy na toto téma obracet než na naši poradnu Jak to vidí chlap? Ivetu trápí, že jí partner často nedopřává orální potěšení. Proč?

Článek

Při psaní dotazů do naší poradny na e-mail jaktovidichlap@prozeny.cz se rozhodně nemusíte bát, že by některá z témat byla tabu. I proto se čtenářka Iveta ptá na orální sex, který jí občas partner dopřeje. Ale ne tak často, jak by si přála. Nemá ho snad rád? A přiznal by to? Tady je její dotaz i odpověď našeho chlapa!

Čtenářka Iveta: „Vážený pane Hausmanne, zdravím vás a děkuji za vaši poradnu, často se nad vašimi postřehy nasměji a snažím se brát si je k srdci. Mám k vám dotaz týkající se obliby poskytování orálního sexu mezi muži.

Můj partner je v tomto ohledu dost skoupý. Občas to udělá a nepřipadá mi, že by ho to stálo velké přemáhání. Ale já mu tohle potěšení poskytuji v rámci každého milování, vím, že to má rád, a samotnou mě to baví.

Jinak se partner v posteli nechová sobecky, velmi mu záleží na tom, abych byla spokojená. Protože orální sex k orgasmu nutně nepotřebuji, nijak jsem si mu dosud nestěžovala. Asi by to pak dělal častěji, protože mě má rád, ale nechci, aby dělal něco, co mu třeba není úplně příjemné. V žádném případě s ním nechci hrát dětinskou hru ,až ty mně, pak já tobě'. Prostě respektuji, že se mu tahle praktika z nějakého důvodu možná nelíbí.

Se všemi muži, které jsem před ním poznala, jsem měla pocit, že orální sex provádějí s nadšením. Chci se vás tedy zeptat, přiznají někdy chlapi mezi sebou, že orální sex zrovna ,nemusí'? Doufám, že nemusím zdůrazňovat, že jsem čistá, žensky voňavá, a ovšem také štíhlá a mladá."

Vážená Iveto, pro muže je nejvyšší metou rozkoš čtená v ženině tváři. Naše tělesné potěšení je až druhořadé (nemluvím o navrátilcích z pětiletého vojenského tažení). Vezměte si třeba rozhovory mužů, jak si „to“ užili: „Franto, tak jaké to bylo včera s tou Erikou, klaplo to?“ A (normální) Franta odpoví něco na způsob: „Úžasné, udělala se nejmíň čtyřikrát a představ si, jednou i pustila vodu.“

Úspěšnost celé sexuální eskapády muž posuzuje podle toho, jak se to líbilo jí. Nikdo neřekne: „Úžasné, byl jsem čtyřikrát.“ To nám pouze ženy podsouvají (aby se mohly prezentovat jako zneužívané a tudíž kompenzací hodné), že jsme sobci, kterým jde jenom „o to jedno“ – aniž by se vyslovilo, v čem „to jedno“ vlastně spočívá.

Ano, jde nám o jejich těla, ale „zneužíváme“ je takovým způsobem, že všemi smysly bystříme, co se onomu tělu líbí nejvíc. Sami přitom kolikrát i (rádi) trpíme – klečíce v nějaké nepohodlné póze na bolavých kolenou, nutíce nepřirozeně zkroucené (po půl hodině zdřevěnělé a umdlévající) ruce k pokračování či orálně ženu laskajíce s napůl už vykloubenými panty v naději, že teď už jí to každou vteřinu (přece sakra) musí přijít. Kdyby obdobným způsobem „zneužívaly“ ženy muže, ani jeden by se nebouřil.

Dělal jsem si soukromý průzkum mezi muži v otázce: „Kdybys s támhletou šťabajznou měl volbu pouze jedné ze dvou možností – vlastní potěchu (třeba z klasického spojení s ní) nebo orální sex poskytovaný jí. Co bys zvolil?“ U cizí a dosud nepoznané ženy převyšuje procento těch, co by zvolilo druhou alternativu, zhruba dvojnásobně ty klasiky.

U vlastních partnerek je to tak fifty fifty – i to je co říci! Samozřejmým předpokladem tohoto „průzkumu veřejného mínění“ bylo, že se jedná o ženy vašeho typu – tedy štíhlé a voňavé. Vysvětlováním tohoto jevu na základě evoluční psychologie unavovat nebudu. Muži jsou zkrátka altruisté.

Váš partner je tedy v tomto ohledu divný. Nezmínila jste se (a zde je možná jádro pudla zakopáno i se psem), jaké jsou vaše „ohlasy“ při klasice a jaké při cunnilingu. Pokud více „šílíte“ při klasice, nedivte se, že vám váš partner raději provádí ji. Jestliže chcete orální praktiky, projevujte s nimi (i přehnaně) hlasité uspokojení.

Po vzrušených projevech ženiny blaženosti se muži mohou utlouct. Tedy – normální muži bílé evropské populace. Pokud máte doma Araba, vše se tím vysvětluje a buďte osudu vděčná za ty orální drobty, které vám občas předhodí.

Reklama

Načítám