Hlavní obsah

Jak to vidí chlap: Proč mi partner nechce dopřát orální sex, když já jemu ano?

Foto: Andrey_Popov, Shutterstock.com

Foto: Andrey_Popov, Shutterstock.com

Reklama

Čtenářka Alena má nového přítele. Je s ním spokojená, mají hezký vztah a ona partnerovi ráda dopřává orální sex. Jenže on jí ne. Aleně je to nepříjemné, navíc zůstává často bez sexuálního vyvrcholení. Co si o tom myslí Josef Hausmann?

Článek

Naše čtenářka Alena popsala v e-mailové schránce jaktovidichlap@firma.seznam.cz svůj problém:

„Dobrý den, pane Hausmanne, mám na vás choulostivý dotaz. Nerozumím tomu, proč mi můj přítel nechce poskytovat orální sex. Mně je 28 let, příteli 33, jsme spolu půl roku, máme se rádi, řekla bych, že vztah máme pěkný. Vím, že toto není ve vztahu úplně to nejdůležitější, ale přesto mě to trápí. Sex mám ráda, ráda experimentuji, příteli orální sex s potěšením poskytuji a on si ho viditelně užívá, ale oplátky se bohužel nikdy nedočkám. A to i přesto, že s vyvrcholením klasickou souloží mám bohužel (jako spousta žen) potíž, a tak většinou zůstávám neuspokojená. V minulých vztazích jsem tento problém neměla, nikdy jsem si o to nemusela říkat – což ani neumím, připadá mi to značně ponižující. A ráda bych dodala, že jsem štíhlá, atraktivní a samozřejmě velmi dbám na osobní hygienu. Děkuji za odpověď.“

Vážená slečno Aleno,

nerad bych, aby se zdejší rubrika o vztazích zvrhla v sexuologickou poradnu, jichž je všude plno. Sex je zábava a dělat ze zábavy vážnou vědu je už rozpor sám o sobě. Já mám spíše sklony brát zábavu na lehkou váhu a pro legraci. Ale když už jste se zeptala…

Neochota vašeho partnera je důsledkem nějaké příčiny. Neznáme-li příčinu, je marné se pitvat v důsledku. Nechápu, proč jste se na to partnera nezeptala. Otevřená komunikace je základem každého zdravého vztahu, takže ať bych já odpověděl cokoliv, stejně to budete muset probrat s ním. Když se stydíte, vmanévrujte ho do pozice, kde bude muset kápnout božskou. Popadněte ho za hlavu a stlačte mu ji tam, kam potřebujete. Když se bude cukat, bude to muset zdůvodnit. (Škoda, že u toho nebudu smět být s kamerou…)

Váš partner v tomto ohledu asi moc normální nebude. Nám chlapům v rozhovorech není nic svaté, abychom o tom nemluvili, a tak vím, že všichni vyznávají heslo „Kdo líže, ten je Bohu blíže“.

Tradičně si přihřeji svoji genetickou polívčičku, abych zdůraznil, že mužovo štěstí se odvíjí teprve od štěstí jeho ženy (a dětí). Geny mužů-sobců dávno vyhynuly s jejich hůře zabezpečovaným potomstvem. Veškerá vyprávění mužů o sexuálních zážitcích líčí, jak si to užila a co při tom vyváděla ona, nikoliv on. Reklamy erotických salonů (pro muže!) oplývají slastnými vzdechy žen. Troufám si tvrdit, že celý „robertkový“ arzenál v sexshopech, opticky určený ženám, slouží v 90 % pro potěchu mužů a jejich touze sexuálně vzrušovat a ukájet ženy všemi dostupnými způsoby.

A teď si přijdete vy s naprosto atypickým příkladem muže, kterému je naprosto jedno, co bude s vámi, hlavně když se panáček bude mít dobře. I kdyby si nakrásně (někde v bulváru) přečetl o rakovinné hrozbě papiloviru z ženského genitálu, tak sakra je to chlap, a když mu o něco jde, na nebezpečí kašle. Asi jste si špatně vybrala.

Podle toho, jak úžasně jste se vypodobnila, byste bez problémů našla dost náhradníků s příslušnými (normálními) sklony a choutkami. Moje diagnóza na dálku zní: sobec a posera s nízkou afinitou k ženství. S takovým se těžko manipuluje.

No, hlavně, když máte pěkný vztah.

Reklama

Načítám