Hlavní obsah

Jak to vidí chlap: Proč některé ženy nepotřebují sex?

Foto: Thinkstock

Ač je to pro mnohé muže nepochopitelné, existují ženy, které sex nepotřebují!Foto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sexuální vyvrcholení. Potřebují ho ženy k životu? Některé, alespoň podle čtenářky Jiřiny, ne. Jak tenhle častý problém vysvětluje náš chlap Josef Hausmann? Čtěte!

Článek

Názory chlapa vás zajímají! A tentokrát přistál v e-mailové schránce jaktovidichlap@prozeny.cz otevřený dotaz ohledně sexu.

Čtenářka Jiřina se ptá: „Dobrý den, prosím, existuje nějaké jasné vysvětlení, jak mohou některé ženy vydržet bez sexu?“

Milá Jiřino, mnohokrát jsme s kamarády nad nějakou ženou kroutili hlavou. Že nechce nikoho z nás, při troše sebekritiky pochopíme. Ale to jí nevadí, že neměla chlapa už několik let? To se obejde (i když by stokrát nemusela) bez pohlazení, nebo dokonce bez sexu? Jedním z vysvětlení je, že ona si své orgasmy zažívá – jinak.

Kromě klasických (stokrát přetřesených) druhů a kategorií orgasmu fyziologického (vaginálního, klitoridálního, opakovaného, povrchního, hlubokého, mokrého, nechtěného …), jejichž společným jmenovatelem je okolnost, že na jejich vyvolání se mohou (spolu)podílet i muži, existují zřejmě další druhy orgasmů, které přinášejí některým ženám plné slastné ukojení, aniž by k tomu (pohříchu) muže potřebovaly. Na rozdíl od těch prvně zmiňovaných leží tyto způsoby ženina sebeukájení nám mužům v žaludku. Sémanticky je řadím mezi druhy orgasmu jen proto, že rovněž přinesou ženě plně uspokojení, čímž se mužskému chápání orgasmu blíží. Vyjmenujme některé:

Manažersko-kariérní: Zdá se, že některé ženy ženoucí se za vysokými posty muže vůbec nepotřebují (zkuste někdo takovou ženu oslovit).

Mateřsko-babičkovský: Žena si bude mnohem raději s vámi povídat o svých fakanech, ukazovat jejich fotografie a probírat jejich počiny než souložit. Totéž se ještě u ní zopakuje zhruba za 25 let s vnoučaty.

Oddaně věrný:Žena má vedle sebe (leností, stáří, chlastem, nemocemi) zimpotentnělého nesexujícího chlapa, ale stejně s nikým jiným nepůjde, protože jeho blízkost, chození za ručičku či společné popíjení čajíčků jí (nějakým záhadným způsobem) sexuálně stačí.

Feministický: Nenávist k mužům a opovržení jimi ukojí i ženy, o kterých by si člověk řekl, že jsou v plném rozpuku a bez chlapa se neobejdou.

Hašteřivý:Žena se raději bude celý večer s mužem hádat, než by s ním ulehla do postele. Zřejmě ji hádka uspokojí lépe.

Pořádkumilovně-zavařovatelský: Jakmile si žena vetkne do hlavy nějaký hadr či šátek, otevře všechna okna a s výrazem Johany z Arku začne gruntovat, je úplně zbytečné, aby ji chlap vyzývavě pohladil po zadečku, (který se při mytí oken tak hezky třepe). Když si totiž taková žena může vybrat ze dvou rozkoší, vybere si tu lepší, v tomto případě gruntovací. Totéž nastává, roztancuje-li se žena kolem plotny s prskajícími sklenicemi s ovocem, jakých jsou po desetikoruně v každé sámošce plné regály.

Nám mužům se nic takového neděje. Klidně půjdeme s feministkou, kterou nenávidíme, vylezeme z pod rozmontovaného auta, nebo si odskočíme od piva (a pak se tam vrátíme). Možná bychom na chvíli oželeli i hokejový přenos – ale nesměla by to být třetí třetina.

Reklama

Související témata:

Načítám