Hlavní obsah

Jak úspěšně a zdravě hubnout do plavek

Reklama

Ačkoli je léto nejkrásnějším obdobím v roce, ženy si jej kazí stresem z představy sebe samých v plavkách a uchylují se k nejrůznějším dietám. Známe přírodní zbraně, se kterými bude letos hubnutí snazší.

Článek

Hitem dnešní doby se téměř přes noc stala zelená káva, která patří k velmi silným přírodním antioxidantům a jako taková přispívá k očistě metabolismu. Tablety Zelená káva Extra obsahují výtažek z green coffee, chrom a vitamin C, přičemž je tato kombinace při redukci váhy mnohem účinnější než samotná zelená káva. Tablety navíc pohodlně vezmete s sebou kamkoli na cestu.

Zelená káva pomáhá urychlovat metabolismus, přispívá tak ke snazšímu hubnutí

Seznamte se s Goji, pokladem čínské medicíny

Stále častěji přicházíte na to, že naši předci po staletí věděli, co jejich tělu prospívá. Tato starobylá tajemství překonala věky a pomáhají vám dodnes. Plody kustovnice čínské zvané goji jsou skvělým antioxidantem, zdrojem energie a vitality. Kustovnice čínská roste v podhůří Himálají, není tedy náhoda, že se místní obyvatelstvo dožívá nejdelšího průměrného věku na světě. Goji vám pomůže nastartovat organismus při hubnutí, stabilizovat hladinu cholesterolu a cukru v krvi. Šťáva z goji navíc skvěle chutná a nezanechává v ústech žádnou pachuť.

Goji jsou plody kustovnice čínské, která roste v podhůří Himálají, a jsou starověkým lékem pro dlouhověkost

BIO nálož vitaminů a enzymů, to je mladý ječmen

Třetím želízkem v ohni je BIO Mladý ječmen v prášku. Vysoká koncentrace kompletních živin v jednom produktu působí na organismus jako čerstvě nabitá baterie. Mladý ječmen podporuje správnou funkci organismu, včetně imunitních procesů. Během dietního režimu byste neměli zapomínat na posilování imunity, protože během každé změny je tělo v oslabení a je ohroženější nemocí.

BIO Mladý ječmen příznivě detoxikuje organismus a pomáhá při redukci váhy

Detoxikace je prvním krokem ke snížení váhy

Mladý ječmen pozitivně působí nejen na vaši imunitu. Dokáže pomoct při detoxikaci těla, která je při snižování váhy klíčová. Díky velké koncentraci enzymů dokáže neutralizovat toxiny, se kterými se vaše tělo celý den potýká a které běžně přijímáte z jídla, z ovzduší i z předmětů kolem vás. Produkt Mladý ječmen v tabletách si také pohodlně vezmete i na letní dovolenou nebo k vodě.

Mladý ječmen v praktických tabletách s sebou vezmete kamkoli na cesty

Štíhlé tělo, krásné vlasy – neodolatelná kombinace

Ženy chybují při snižování váhy celkem často. Na co ale zapomínají téměř pokaždé, je výživa pro vlasy a nehty. Často až po zhubnutí zjistí, že vlasy ztrácejí lesk a dochází k jejich výraznějšímu vypadávání. Základním kamenem pro zdravé vlasy, nehty, zuby i klouby je křemík, který je pomyslným obráncem vašich buněk. Doplněk stravy Silica Hair kombinuje 5 aktivních látek pro zdravé a krásné vlasy.

Silica Hair – přírodní doplněk stravy pro krásné a zdravé vlasy

Užijte si léto a netrapte se příšernými dietami. Raději obohaťte jídelníček o přírodní produkty, které vám nekonečný boj s nadváhou maximálně usnadní.

Reklama

Související témata:

Načítám